Eenvoudig, snel en netjes

Overzichtelijk website, goede communicatie en snelle levering.

Een oplossing

Update Ondertussen is er een oplossing voor het probleem hieronder. Wat ik fijn vond was dat er onmiddellijk werd gereageerd en een oplossing werd geboden. Ik mocht evt de kussens terug sturen en mijn geld terug krijgen . Of de kussens houden en een korting van 50 % plus verzendkosten. Ik heb geopereerd voor de korting omdat ik het een gedoe vind om de kussens terug te sturen. Dankjewel voor de service. ______________________________>>>>> Ik heb Kussenvulling besteld. Op de website zeggen ze dat de levertijd 2 dagen is. Uiteindelijk was de levertijd ongeveer 1 week. En wat ik kreeg was niet op de afbeelding. De kussens zijn super nep heel doorzichtig en met heeeeeeel veel blauwe stukjes. Als ik mijn kussens sloop licht is. wat het geval zal zijn dan zie al die blauwe stukjes. Ik hoop dat er een oplossing is voor dit probleem.

De webshop is goed toegankelijk, bestellen ging makkelijk en het uitleveren ging ook prima.

Behulpzaam en snel!

Zeer prettig

Top en snel geleverd

Goed omschreven op de site en snel geleverd

De kwaliteit en de snelheid van levering was top. De schuimrubber is van super kwaliteit.

Prima kwaliteit, eerlijke prijs

Toen ik eenmaal wist wat ik nodig had voor een goed matras, heb ik dat snel en eenvoudig op maat kunnen bestellen. De bestelling werd snel geleverd en voldeed volledig aan de eisen. Top!

Binnen een dag al in huis en precies de juiste maat die op gegeven had bedankt

In 1x alles goed

Van bestelling tot levering eenvoudig en precies op maat. Goede kwaliteit.

Volgens verwachting en snel geleverd.

De kussens zijn precies zoals we verwachtten. Binnen enkele dagen geleverd. Zo hoort het.

Superkwaliteit en topservice bij de Schuimgigant

Wegens vakantie was het pas op 18 juni weer mogelijk bestellingen te plaatsen bij Schuimgigant. Dat heb ik direct gedaan: twee stuks Pantera schuim 120x70x12cm en 3 meter tricotkous. Al twee dagen later werd alles bezorgd zorgvuldig verpakt in stevig plastic en met als geweldige service dat de tricotkous al over de schuimblokken getrokken was. Dat scheelde mij een hoop gedoe. Superblij mee!!!

Snel, zorgvuldig

Binnen twee dagen had ik de op maat gesneden binnen kussens in huis. Keurig verpakt en goede communicatie over de aflever tijd.

Topbedrijf die echt meedenkt met de klant

Vandaag een matras op maat laten maken voor onze camper. Eigenlijk was er geen tijd maar omdat wij met de camper weg willen hebben ze meteen een matras voor ons gesneden en in de camper geinstalleerd. Top!

Goede levering van goed materiaal.

Handig filmpje om de kussens te vernieuwen. Ziet er weer netjes uit en zit perfect.

Snelle en nette levering, heel servicegericht

Ik had twee soorten koudschuim besteld waarbij ze nav mijn bestelling pro actief contact met mij opnamen om te checken of het klopte dat vond ik erg netjes en klantgericht. De levering was vlot.

Goed, maar niet compleet

Prima producten. Gaan lang mee. Maar dit keer schuimrubber kussen besteld met 2 x de benodigde hoeveelheid trico kous voor vervanging van het trico van een eerdere gekocht kussen dat versleten is. Helaas slechts 1x de benodigde hoeveelheid trico kous ontvangen. Jammer van dit misverstand.

Bezorging niet op orde

Pakket is niet bezorgd volgens afspraak. Vervolgens is er zonder overleg een nieuw bezorg- moment geprikt. Na wijzigen zou ik een mail ontvangen met tijdsblok op geplande dag, ook dit gebeurde niet.

Super goede en snelle service

Erg blij met mijn schuimrubber. Snelle goede service, AANRADER !!!

Schuimrubber Gigant: zeker voor herhaling vatbaar

telefonisch goed bereikbaar voor vragen, klantgerichtheid staat hoog in het vaandel

Snelle levering en een goed product!

Kussens liggen weer stevig op onze loungeset door de antislipmatjes!

Snel ontvangen, goed product.

Zitkussen op maat laten maken ter vervanging van doorgezakt kussen. Zit prima, stevig kussen. En snel ontvangen.

'

Advies en verzending waren prima.

Plezierig telefonisch contact over de bestelling.

Alles ging goed snelle levering

Duidelijke site snelle levering.

uitstekend materiaal en super snelle levering .

eindelijk de juiste dikte van wattine gevonden .

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar