Top!!!

Keurig geholpen, door de telefoon, prima verpakt en afgeleverd! Zeer tevreden!

Heel blij met het koudschuim van Pantera ligt licht als een veertje!

Het matras van Pantera werd spoedig geleverd. De tweepersoons pakte ik uit deze was dubbelgevouwen. Deze sprong helemaal strak in model toen ik deze open sneed geen kreukje waar te nemen. De 7 cm dikte van de Pantera SG 52 130 soft heb ik dubbel gelegd. Ligt heel comfortabel en voelt als een volwaardig matras. In een telefonisch gesprek had ik dan ook een goed advies gekregen.

Goede kwaliteit en advies

Advies en werkelijkheid is hetzelfde. Goed materiaal snelle levering

Heet goed

Snelle en duidelijke reactie via de mail na onze vraag. Snel en netjes geleverd!

Goed geadviseerd (ik had een stuk schuimrubber nodig om mijn matras te verhogen) en snel geleverd. Het pakket was wel voor de voordeur gezet, maar ik denk niet dat SRG daar iets aan kan doen. Daarnaast vermoed ik niet dat een stuk op maat gemaakt schuimrubber een gewild object is om mee te stelen. Bedankt!

Fijne website

Duidelijke website ruime keuze

Correcte levering, goede kwaliteit

Geen poespas, gewoon goed!

Snelle levering en perfect op maat. Zitcomfort is erg goed.

perfect

Besteld en gekregen wat ik besteld heb.

Simpel te bestellen en goede en snelle levering

goed, snel, betaalbaar

Mijn zitkussens waren aan vervanging toe. Nieuw schuim gekocht (medium). Het schuim zit stevig maar toch comfortabel. Redelijk snel geleverd < 1 week voor iets dat exact op maat wordt gemaakt. Schuim was ook netjes verpakt. Aanrader

Snelle service en perfect op maat

De kussens zijn perfect op maat en werden snel geleverd. Daarnaast is het kussen erg stevig en zit het erg fijn.

Sneller levering en goed communicatie. Een verbeterpunt is het vermelden van de maximale breedte

Top,

snelle levering prima kwaliteit en past perfect

goed snel correct.

Goed, maar anders voorgesteld

De service is erg goed Via de site kon ik het niet op een ander adres laten afleveren, maar na een telefoontje was het geregeld en idd op dat adres 2 dagen na bestelling aangekomen Bij het uitpakken en in de kussenhoes doen waren de kussens wel erg dik en paste dus niet in 1 van de hoezen

Verwachting waargemaakt

Bestelling snel ontvangen, netjes verpakt

Goede uitleg op site over de bestelde zitkussens. Prima prijs, snelle levering

Gewoon geweldig

De bestelling de verpakking en de inhoud was perfect

Dit bedrijf maakt waar wat ze beweren. Goed product en levering op tijd!

goed materiaal en snelle levering.

Veel keuze, Goede overzichtelijke shop. Makkelijk Bestellen, betalen en afhandelen. En snelle goed verzorgde levering.

Gewenst product besteld. Toch kreeg ik een mailtje of dit product was wat we echt wouden en zodoende toch tot een ander product gekomen samen. Heel fijn en netjes dit snelle contact. Fantastisch verpakt. Nu nog afwachten of we ook lekker slapen in de caravan van de zomer:)

Snelle en perfecte levering

De levering was perfect en op maat gesneden.

Goede service Top kwaliteit Snelle levering Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Fluorietweg 23