Simpele website, snelle levering

Op de website ziet het er simpel uit. Ook voor bestellen dus Verder netjes en snel geleverd.

Super snelle levering

Bestelling snel in huis.

Je wordt netjes en snel geholpen

Ik heb goed advies ontvangen en Schuimrubber Gigant heeft alles heel snel geleverd.

Keurig product en op tijd geleverd. Ook goede info van medewerker en websideo

Zoals boven vermeld en heerlijke kussens, die goed in de hoes passen.

Prima product, lastige levering

Het schuimrubber is prima, na telefonisch contact juiste plaat besteld en geleverd. De levering ervaar ik als star. Op de ochtend voor de levering ontvang je een tijdstip. Wijzigen kan niet! Dat is dan wel even kort plannen zodat iemand thuis is. De levering wordt niet bv bij buren bezorgd. Puntje van aandacht. Uiteindelijk bij tweede bezorging goedgekomen.

Keurige levering en goed materiaal

Keurige levering en goed materiaal. Met vragen goed geholpen.

Perfect geregeld alles precies op maat en super snel geleverd

super

Goed geregeld

Keurig op tijd met prima service

Optijd geleverd en heel strak gesneden volgens opgave

Op maat duurt iets langern, staat ook op de site. Maar dan krijg je ook precies wat je wil en keurig recht. Helemaal blij

Mijn bestelling precies op maat geleverd binnen de verwachte tijd. Ik geef geen 5 sterren omdat dat perfect zou zijn, en perfecte bedrijven bestaan niet, vandaar 4 sterren.

Prima prijs- kwaliteitverhouding.

Prima website met gedegen uitleg over de verschillende soorten schuimrubber. De maten zijn eenvoudig in te voeren en de prijzen alleszins redelijk. Dus gewoon goed en zeer aan te bevelen!

Snelle levering en heel goed schuimrubber. Zeer tevreden. Precies wat we zochten.

Zeer tevreden. Goed en comfortabel schuimrubber voor de loungeset. Precies wat we zochten . We hebben Pantena 170

Mooie stevige kussens!!!

Mooie stevige kussens!! Snel bezorgd! Goed verpakt!

Gewoon, zoals het hoort.

Een online bestelling doen en dan "gewoon" krijgen, wat je hebt besteld en ook nog snel ook.

De bestelling is op tijd geleverd, goed op maat afgesneden en keurig verpakt. Zeer tevreden.

Goede maten en snelle levering

Juiste maten en snelle levering

Voor herhaling vatbaar

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering

Ruim aanbod !

Ruime keuze en goeie product info. Snelle levering die je kan opvolgen via mail. Bestelling goed verpakt geleverd.

Ziet er goed uit.

Keurig verpakt. Eerste 2 keurig op maat. Rest moet ik nog uitpakken.

Snel en goed geleverd. Tegen een redelijke prijs

Goede communicatie Snelle levering Goed geprijsd

Fluorietweg 23