Goede schuimrubber

Mooie stevige schuimrubber voir onze lounge set. Top.

Heel positief, snelle levering van een product dat ik nodig had!

Precies wat ik nodig gewoon een schuimrubber plaat en voordelig.

Makkelijk te gebruiken

Het Produkt was goed beschrevan waar het gebruiken voor was. Wel even proefspuiten om de straal te zien. Ps bij zachtschuimrubber niet te hard drukken.... heyt schuimrubber kan vervormen

Na bestelling snel geleverd

Zeer snelle en correcte afhandeling van de order.

Het bedrijf levert hoogwaardige producten en snel in het leveren. Opgegeven maten waren correct toegepast. In één woord het was een prettige ervaring om bij dit bedrijf een bestelling te plaatsen.

Goed product

Goed product en snel verzonden

Alles goed geregeld! Produkt en levering perfect

Goed product voor een goede prijs.

Ruime keuze van producten dus precies kunnen vinden wat we zochten. Snelle levering van product.

We zijn heel tevreden, perfecte pasvorm en stevig materiaal.

Het kussen heeft de perfecte maat, zoals gevraagd. Het schuimrubber is stevig genoeg om comfortabel te zitten. Het kon niet beter.

Gekregen waar ik om heb gevraagd

goede service

snelle reactie na mailen

Tevreden maar wel rare bezorging!

Met het bestelde bij Schuimrubbergigant was niets mis. Goede communicatie en snelle verzending. Alleen….de bezorging, die kan beter. Kreeg om 08:15 een mail van de bezorgdienst dat mijn pakket tussen 08:00h - 09:00h zou worden geleverd. Toen ik de mail kreeg was het pakket al geleverd. Namelijk om 07:58h bij de buren! Dat kan en moet beter!

Snelle reactie terug op bestelling. Echt een top bedrijf kunnen vele een voorbeeld aannemen

Vlotte levering en goed produkt

Het binnenkussen ziet er goed uit. Heel erg stevig met een rits erin, zodat ik het teveel aan schuimrubber er makkelijk uit kon halen.

Na telefonisch contact inzake de benodigde kussen zijn deze keurig op maat geleverd.

Prima product, vlotte levering

2 kussens voor de boot besteld, de kussens waren goed ingepakt bij aflevering en hadden precies de gewenste maat. Website is ook erg duidelijk, dat maakte het bestellen makkelijk

zeer goed

goede kwaliteit ruime keuze met duidelijke uitleg

UItstekend

Ruim assortiment goede kwaliteit schuim voor een lage prijs. Veel uitleg op de website voor de toepassingen. Erg handig is dat het schuim op maat te bestellen is. Verzending gaat via een transporteur. Niet de volgende werkdag, maar best snel binnen 3 dagen.

Om de naam van de stof niet te kennen, heb ik toch de juiste gevonden bij jullie!

Prima service met uitstekend product

Telefonisch contact gehad, fijn meegedacht door bedrijf. Service is uitstekend!

Trage leverkh

Ik heb al meer besteld dus ik weet dat het goed zal zijn. Maar … ik kreeg zes dagen geleden de mail dat mijn bestelling onderweg is en nog steeds heb ik niets ontvangen. Heel vervelend!!!

Volledig volgens verwachting

Scherp geprijsde producten, snel geleverd en precies op maat.

Perfect service en goede kwaliteit

Had verkeerde maten op gegeven hebben ze daarna aangepast

Ik ben heel tevreden.

Ik had de bestelling vrij gauw binnen gekregen.

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar