Scherp geprijsde producten, snel geleverd en precies op maat.
Hallo Raoul, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Perfect service en goede kwaliteit
Hallo Johan, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Had verkeerde maten op gegeven hebben ze daarna aangepast
Hallo Sebastiaan, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Ik had de bestelling vrij gauw binnen gekregen.
Hallo Willy, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Goed product, Goed op maat gesneden. En optijd geleverd.
Hallo Ibo, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Levering netjes op tijd en volgens afspraak, kwaliteit naar verwachting
Werden gebeld na online bestelling met de vraag waar het voor was, producten aangepast op advies van medewerker. Levering volgens afspraak met betere productkeuze.
Hallo Henk, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Het product wat ik online in de bestelling had gezet bleek niet meer te leveren. Ik ben door Mitchell van Schuimrubber Gigant, per mail, met raad en daad bijgestaan om mij een ander product te leveren die geheel aan mijn wensen voldeed. Keurig afgeleverd en ik kreeg per ommegaande het teveel betaalde bedrag teruggestort. Cijfer 10: uitstekend!
Goede service, goed materiaal en netjes op maat.
Snel, goede produktbeschrijvingen, goede kwaliteit, goede transparante communicatie
Hallo Jochen, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
De materialen zij helemaal prima, En wat ik heel erg prettig vond was het vakmanschap dat je hoort tijdens het contact. Deze mensen weten. Waar ze over praten. Echt prima
Hallo Etienne, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
...
Hallo Chris, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Producten zien er goed uit. Zeer snel geleverd. Aan te raden!!
Hallo Rosemarie, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Heb al meerdere keren besteld en altijd top, zowel de prijs als kwaliteit en snelle levering.
Hallo Miranda, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Ik wilde na betaling de maat nog aanpassen. Dat was allemaal geen probleem. Communicatie was snel en vriendelijk, net als de levering.
Hallo Elsje, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Duidelijke site om bestelling te doen online. Maten invoeren en prijs berekenen super! Super kwaliteit materiaal en uitstekend bezorgd! Perfect!
Hallo Yvonne, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Ik kan nog geen beoordeling geven, daar het product nog bij de vervoerder rond zwerft. Diverse berichten van TransMission ontvangen, chauffeur komt vandaag…….. maar uiteindelijk weer retour naar depot !!
1 opmerking: Ik kon niet kiezen waar ik t pakket wilde laten bezorgen. Bij de buren vind ik niet fijn. Wij waren niet thuis en heb n briefje op de deur geplaatst om het pakket voor de voordeur te zetten. Is goed gekomen.
Hallo Gemmy, Tijdens het bestellen heeft u de optie om een opmerking toe te voegen. Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Er was een probleem met de ontvangst van de goederen, maar dat was niet de schuld van schuimrubber gigant. Desondanks hebben ze alles gedaan om het probleem op te lossen .
Hallo Johannes, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Fijne harde schuimrubber exact op maat. De tuinkussens zitten weer heerlijk!
Hallo Angela, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
Omdat ze zeer deskundig zijn en de prijzen ook goed betaalbaar zijn. Ook bij vragen zullen ze jou goed bijstaan. Ze hebben een zeer compleet assortiment. Zeer aan te raden voor alles op het gebied van schuim, stoffen en de nodige accesoires. Ik heb al meerdere bestellingen gedaan naar grote tevredenheid.
Er was onvoldoende schuim op voorraad, ik kreeg direct een mail daarover met de vraag of het in orde was dat het later werd verzonden. Heel klantvriendelijk. Daarnaast goede prijs-kwaliteit verhouding. Super mooi schuim en perfect op maat.
Hallo Emma, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Dario de Ruiter
Snelle levering. Uitstekend kwaliteit. Zeer tevreden..
Hallo Jolanda, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
goed aangekomen en verpakt. het materiaal stinkt behoorlijk en hoop dat de geur weggaat anders kan ik het niet gebruiken op mijn slaapkamer
Bedankt voor uw beoordeling. Er is niks bekend over een sterke geur van de Hybride kwaliteiten, aan schuimrubber zit altijd wel een lichte geur. U kunt het wat laten luchten, dan gaat het er zeker uit, de geur is tijdelijk. Het wordt door de Avek in Friesland gemaakt, het is CFK vrij. Met vriendelijke groet, Mitchell de Ruiter
2 platen koudschuim besteld werden snel geleverd voor een gunstige prijs.
Fluorietweg 23
1812RR Alkmaar