Keurige levering

In eerste instantie dacht ik wat spullen te missen, maar toen ik belde wist het bedrijf me goed te helpen. De ritsglijders zaten netjes op de rits achter elkaar. En de tricot sokken waren strak opgerold in het schuimrubber matras, welke ik voor vervoer naar de boot nog even in het plastic had laten zitten. Levertijd sneller dan toegezegd, dus zeer tevreden.

Nette telefonische hulp over de soorten schuim met goede tips voor de te bestellen maten van het schuim en de kous. Na bestelling netjes verpakt en vlot geleverd.

Top ervaring! Goede, dikke, kussens

3 ronde kussens van 60∅ besteld. Met een rits kan je de vulling eruit halen om tot de gewenste dikte te komen.

Goeie communicatie en service

Goeie communicatie en service

Fijn bedrijf

Alles was piekfijn in orde was een kleine bestelling en je hoef niet boven een bepaald bedrag te komen En verzendkosten waren ook te doen. En ook nog eens goede kwaliteit

Makkelijk bestellen en een snelle levering !

Prima bedrijf om zaken mee te doen. Snelle levering , stevig materiaal precies op maat.

Leuk contact en correcte afhandeling en prima materiaal

Heb al reeds gisteren een nieuwe bestelling geplaatst en afgerekend. Krijg ik de korting alsnog?

Prima geregeld

Alles snel en makkelijk besteld. Snelle levering en alles van goede kwaliteit.

probleemloze levering

Keurig wat ik had gevraagd, goed verpakt, netjes bezorgd

Gewoon goed geregeld zonder gedoe..

Ga zo door! Verder niks aan toe te voegen.

Snel en goed

Goed materiaal en snel opgestuurd

Vlotte levering

Vlotte levering en de kussens op maat.

Handwerk project

Ik had maar een paar kleine stukjes schuimrubber nodig voor een handwerk project, keurig op maat gemaakt zonder extra kosten. Vlotte verzending.

Net en snelle service

Netjes verpakt en zo als het er sta mooi op tijd bezorgt

Snelle levering en prima materiaal op de juiste afmetingen. Heb al eerder eens hier besteld, ook toen goede ervaring vandaar dat ik terug ben gekomen.

Alles in orde goede kwaliteit

Ontvangen met een goede service

Geweldige ervaring!

Geweldig persoonlijk advies over de telefoon, makkelijke calculator en snelle levering!

Product is prima

Voor mezelf is de naam Gigant terecht. Een minpuntje, de levering ging niet van een leien dakje. Daar heeft schuimrubber-gigant geen schuld aan. Dit lag bij de pakketbezorger. Schuimrubber-gigant heeft alle services uit de kast gehaald en opgelost, petje af. Product is prima. D. Bal

Correct op maat, snelle levering.

Duidelijke website met voldoende informatie en keuze.

heel goed

twee bestellingen gedaan allebij netjes afgeleverd. snel en goed

Ik wilde graag afgeronde hoeken, dit is goed gedaan

Correcte levering

Mooi product en goed verpakt

Prima !

Prima en snelle levering!

Goed!

Snel en goed geleverd. Chauffeur kon het adres niet goed vinden en belde mij op. Top opgelost

Goede service!!

Volgens afspraak in goede staat afgeleverd.

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar