Goed op maat en snel geleverd.

Tevreden klant komt terug.

Goed product

Ik had 2 ronde binnen kussens besteld. Zien er mooi stevig uit. Goede service

prima levering

snel en op tijd geleverd. Prima prijs!

Snel en accuraat behandeld.

Fijne goed gevulde kussens ontvangen. Snelle en goede verzending. Weet jullie nu te vinden.

Eerste bestelling Tricot kous 100 cm breed verliep zeer snel en correct.

2 dagen later werd het al geleverd. Goed ingepakt. Mooie stevige tricot, zeer elastisch. Heel blij mee. Dankjewel.

top service

na eerst telefonisch geholpen te zijn met advies door een vriendelijke meneer hebben wij besteld de bestelling kwam in de perfecte maten binnen en snel geleverd

Snelle levering en precies de kwaliteit die ik besteld heb

TOP

Ruime keus Makkelijk bestellen Goede informatie Snelle levering

kwaliteit

deskundige telefonische info

prima, snel geleverd

prima, snel geleverd

Goede website, vlotte afhandeling en goed bereikbaar bij een vraag.

Zeer snelle goede levering

De geleverde schuimrubber was precies zoals besteld van prima kwaliteit en zeer snel geleverd

zeer goed

geleverd op voorgestelde tijd

zeer tevreden

bestellen op de website ging prima. uitlegfilpjes hebben me goed geholpen zowel bij het bestellen van alle nodige produkten, maar ook bij het toepassen thuis om onze bankkussens weer nieuw te vullen. de bank is als nieuw en iedereen hier zit er nu weer graag zonder te diep intezakken. ook niets antemerken op levering. snel en goed verpakt.

Vakkundig advies, prima kwaliteit

Na telefonisch contact en uitleg van mijn probleem, heb ik een goed advies gekregen. Het pakket werd snel geleverd ( binnen 2 dagen)en was perfect verpakt, zodat het niet beschadigd kon worden. Kortom een goede aankoop.

Lekker vlot en correct geleverd

Meerdere keren schuimrubber besteld, prima geregeld en snel geleverd

Perfect, juist wat ik nodig had

Juist product en perfecte maat

schuimrubber

Ik heb schuimrubber op maat besteld, welke nu blijkt niet voldoet aan de beschrijving op de website. Na contact gezocht te hebben met het bedrijf is het schuimrubber kosten loos omgeruild, erg fijn.

Correct afgewerkt

Correct bezorgd en afgehandeld!

Niets op aan te merken.

Erg tevreden, precies zoals het omschreven wordt en helemaal volgens afspraak afgeleverd.

Met Schuimrubber Gigant zit je goed.

Schuim van hoge kwaliteit, keurig op maat gesneden. Snelle levering. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Gewoon wat je ervan verwacht goed snel en secuur

Super goed en snel zoals het hoort

Alles zoals afgesproken

Heel tevreden

Snelle levering.Prima spullen!

Aanrader!

Makkelijk bestellen, klantvriendelijk, goede kwaliteit, heel fijn dat het traagschuim in elke maat en dikte te bestellen is.

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar