Uitstekend. Voldeed aan verwachtingen.

Levering was op tijd en product voldeed aan alle verwachtingen.

Overzichtelijke website om te bestellen, vlotte afrekening en snelle levering. Enige minpuntje, verzendkosten zijn nogal duur.

Mooi product en betaalbaar.

Mooi product, snel geleverd, goed verpakt en betaalbaar.

Perfect !

Alle artikelen naar wens .Levering heel vlot verlopen .

Blij met geleverde product

Goede voorlichting over alle materialen. Bestelde kussen precies op maat gemaakt en vlot geleverd

goede kwaliteit, snelle levering voor maatwerk.

Goede kwaliteit, snelle levering voor maatwerk.

Zeer snelle verzending. Goed gevuld kussen. Prijs/ kwaliteit top

Kon niet beter

Perfect op maat

Snel levering, top

Snel levering, scherpe prijzen, top

Snelle en perfecte levering,

Het bestelde was geheel zoals verwacht en de levering was ook vlugger dan verwacht, ben uiterst tevreden over jullie

Juiste product, op maat, op tijd geleverd

Precies zoals ik heb besteld. Via een bezorgdienst die ik niet kende maar het verliep helemaal perfect. Goed met trach en trace te volgen. Ik had een koudschuim op maat besteld en de maat is precies goed. Goed verpakt in plastic zodat het schoon en droog bleef maar niet teveel verpakkingsmateriaal.

Steeds tevreden!

Correct en snelle verzending

Great customer support

I got the wrong product hence the 4.5 but the customer support was great and very reactive

Zonder problemen uitstekend product geleverd.

Zeer uitgebreid product aanbod. Uitstekende informatie over te kopen product.

Correcte afhandeling

Pakket volgens vervoerder afgeleverd, doch niets ontvangen. Na contact met schuimrubbergigant 2de maal opgestuurd en nu wel ontvangen. Dit alles binnen 1 week. PERFECT

Goede kwaliteit

Zeer goede en correcte communicatie met het bedrijf. Prima service

De eerste keer dat ik er iets besteld heb Houden je goed op de hoogte en levering correct.

Aanrader

Goede communicatie/service. Kan niet gezegd worden van de vervoerfirma. Deze meldde mij dat nog geen 48 u na de bestelling bij uw firma, deze verzonden en afgeleverd werd om ...... 00.01 u ! Niets van dat. Na tel. onderhoud werd mij bevestigd dat de bestelling inderdaad zich nog in hun magazijn bevond en dat ze na het week-end vandaag 13/02 zou geleverd worden. Ben eens nieuwsgierig.

Nieuwe bank

We hebben nieuwe vulling, schuimrubber Pantera voor onze ikea bankjes aangeschaft. We hebben het nieuwe schuim in de oude binnenhoes gestoken, het zit weer fantastisch. Het duidelijke demonstratie filmpje heeft ons over de streep getrokken, we hadden al een keer een miskoop gedaan en dat is dan heel zuur. Nu zijn we weer heel blij met onze bankjes.

Snelle en goede service.

Bestelling na twee dagen al binnen,netjes ingepakt en netjes mail om alle stappen te volgen tot bezorging,ik vond het top.

alles prima!

Duidelijke website, financiële keurig, en de bezorging was snel en correct. Minpuntje: de plastic verpakking

Zeer nette en vlotte behandeling en zeker met de betaling netjes afgewerkt

voordelig en zeer goed schuim

mijn fauteuil opnieuw gevuld met koudschuim, calculator zeer handig en maten kloppen precies. Ik zit weer heerlijk

Prima product en service

Idem

Goede duidelijke beschrijvingen op de site, makkelijk te bestellen.

Eerste keer schuimrubber op maat besteld voor een eetkamerstoel, exact op maat en snel geleverd. TOP geen enkel probleem.

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar