Perfect, precies de goede maat

Bezorging was ook prima. Vriendelijke bezorger.

Super soul en snel geleverd!

Goed op maat gesneden, compact verpakt en snel verzonden!

T O P service

Ik had per ongeluk te weinig besteld en zij hebben dat zeer fijn en klantvriendelijk opgelost. Aanrader!

Goed geregeld, snel geleverd en bestelling klopt.

Goed geregeld, snel geleverd en bestelling klopt.

Snel geleverd!

De bevestiging was ietwat verwarrend, het leek niet goed gegaan te zijn. Maar alles is goed aangekomen.

Goede producten en Snelle levering

Uitstekende service om de optimale matras te vinden!

Schuimrubber Gigant heeft ons uitstekend geholpen. Wij zochten naar een toplaag matras. Wij hadden al ergens anders een toplaagmatras van “hybride schuim” gekocht, dat hebben we moeten retourneren- geen eenvoudige zaak voor zo’n groot en zwaar artikel. Om dit te voorkomen hebben wij in overleg met schuimrubbergigant een aantal kleine stukken schuim besteld om “proef te slapen”. Na deze proef konden wij met een gerust hart het volledige matras bestellen. Prima service dus, en het resulterende matras is het best dat je kunt krijgen!

Goed. Snel , goede qualiteit

Dik tevreden. Snel vorzonden zelfs telefoontje of er iemand thuis was. Dik tevreden! Goede qualiteit !

Snel voldoet aan verwachtingen

Kwaliteit en goed advies op website

Ik ga mijn stoelen opnieuw bekleden en wist niet welk schuim ik hiervoor nodig had. Schuimrubbergigant een mailtje gestuurd en kreeg snel reactie met een advies. Het bestellen ging ook erg makkelijk.

Goede service.

Wij waren opzoek naar materiaal om onze bank te verstevigen. Duidelijk website, video’s en uitleg echt top. Snelle levering. Wij zullen in de toekomst weer gebruik maken van jullie

Goed en snel

Alles is duidelijk en het word snel geleverd. Top

Heeft alles super gefunctioneerd.

Blij met de service en de kwaliteit van het materiaal. Top uitleg op de website voor wat de producten te gebruiken zijn.

Wordt netjes contact op genomen als er iets niet klopt, ik had een te grootte lengte opgegeven Prijs is goed en de pasvorm ook, snelle levering.

Prima service en kwaliteit!

Het product was conform specificaties. De bestelling was goed ingepakt en snel afgeleverd.

Snelle levering. Goeie kwaliteit.

Goede snell service

Zeer tevreden met de producten, netjes en vlot bezorgd! Top!

Producten zien er goed uit en zoals verwacht.

gigantisch

geen schuimrubber gekocht, wel een rol fiberfill. Supertevreden over de vlotte afhandeling.

1 ste keer besteld,heel tevreden

Mijn eerste bestelling,snelle levering, mooi ingepakt,voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Snel, goeie communicatie, prima kwaliteit

Het is altijd afwachten als je iets online bestelt. Maar in dit geval geen seconde spijt. Als ik weer iets nodig heb kom ik zeker terug!

Goed, makkelijk

Mijn bestelling was goed , snelle levering. Het was duidelijk welke kwaliteit ik moest kiezen

Goede kwaliteit schuim

De schuimvlokken die ik besteld had zien er kwalitatief goed uit. Helaas ging de bezorging (via Transmission BV) niet zo soepel, ik kreeg tot 2x toe een "niet thuis" melding terwijl ik gewoon thuis was. Ik zou Schuimrubber Gigant aanbevelen om voor kleinere bestellingen een alternatieve vervoerder aan te bieden.

Zeer tevreden en snelle levering

Nieuwe lounge set gekocht maar de zittingen waren zeer slecht. Bij Schuimrubber Gigant nieuwe zittingen besteld en we zijn hier heel blij mee. We kunnen hier zeer goed een hele avond op zitten. Snelle levering en de maat was precies tot op de milimeter.

Fluorietweg 23

1812RR Alkmaar