Precies de maat én materiaal dat besteld was.

Zeer tevreden! Goed materiaal zoals beschreven, de maat was perfect. Levering binnen aangegeven termijn. Één klein minpuntje was dat de vervoerder blijkbaar niet bij de buren had aangebeld bij mijn afwezigheid, zodat de bestelling naast mijn voordeur lag. Gelukkig wel redelijk uit het zicht.

Binnen een paar dagen geleverd. Het juiste product in het juiste formaat geleverd.

Echt TOP

Matras op maat besteld snel en netjes verpakt geleverd. Wat wil je nog meer. Volgende schuimrubber product weer bij SCHUIMRUBBER GIGANT. Goede prijs en kwaliteit.

Goed en snel geleverd.

Mooi stuk schuimrubber, ben hier erg tevreden over.

Alles prima geleverd

2 de maal iets besteld op tijd en proper geleverd (een aanrader)

Vriendelijke uitleg over het product

Goede service, snelle levering en prima product

We hebben twee kussens voor de bank vervangen. Telefonisch advies gevraagd, werd heel goed geholpen met een duidelijk advies door een heel aardige Mitchell. Werd heel snel geleverd. Kwaliteit van het product zeer goed. Duidelijk een filmpje met gebruiksaanwijzing voor het fiberfill er op te lijmen en de tricot kous er om heen te doen. We zijn er heel blij mee, nogmaals onze dank.

Correcte en snelle levering

Site biedt voldoende informatie om de juiste keus te maken. Levering als aangegeven, product als omschreven. Prettig contact met leverancier.

er blijf nog wat te regelen over.

Over schuimrubbergigant zelf ben ik 100% tevreden over, alleen transition een stuk minder, nu voor de derde keer met dit transport bedrijf te maken gehad. 1x wel bezorgd 2x niet, chauffeur had wel een nietthuis kaartje in de bus geooid. Maar ook dat zelfs nog niet. Ben nu weer maar zelf het pakket weer gaan ophalen. wel jammer al 2x verzendkosten en brandstof kosten en mijn tijd kosten. het enigste wat ze zeggen aan de balie ,,,wat vervelend, ik zal het aan de chauffeurs doorgeven! Helaas nee, daar ben ik dus niet tevreden over!!!

Zeer Goed

Makkelijk te bestellen, Snel geleverd en exacte maten.

Snel levering en perfect maten

Delivery was quick and the order was perfect sized.

Degelijk schuimrubber

Mooi op maat. Ontevreden over aflevering. Het grote pakket werd in een verkeerde straat afgeleverd bij bewoners die niet thuis waren. Gelukkig waren ze niet op vakantie anders had ik mijn pakket nooit gezien. Gewoon slordig van de chauffeur. Verder prima kwaliteit zo op het eerste gezicht.

Goede website met echte mensen erachter

De website is zeer compleet. Je vindt er alles wat je nodig hebt om te stofferen. Ook fijn: controle van de bestelling en snel overleg als iets niet te leveren is.

Makkelijke website en te bestellen

Er werd nog contact met mij gezocht om de bestelling duidelijk te maken. Dat was top en erg goede service.

Goed advies, snelle levering en goede producten

Goed geholpen aan de telefoon en daardoor echt een goede keuze kunnen maken. Materialen zijn goed en werken top! Zelf eenvoudig het kussen hemdje met schuim, fyberfill en kous. Lijmspuit werkt ook heel goed

Prima produkt, bezorging problematisch

Jammer dat de bezorging problemen gaf. Láat bericht dát ze kwamen en toen niet m'n adres kunnen vinden. Dus 3 dagen voor het uiteindelijk geleverd werd. Maar het schuimrubber was goed ingepakt en precies wat ik besteld had. Duidelijke site, veel keus, handig, een filmpje met gebruiksaanwijzing voor tricot kous om schuimrubber.

Na een fout bij levering is door een correcte actie van het bedrijf een nieuwe order geplaatst en hebben wij de bestelling keurig verpakt ontvangen. Alles volgens afspraak. Ook het product voldoet aan onze verwachting. We hebben inmiddels een tweede bestelling geplaats.

Goede producten.

Levering schuimrubber.

Snelle levering en mijn dochter was er heel erg blij mee. Ze heeft het namelijk nodig om maskers te maken.

perfekte levering

Snel, precies op maat, geweldig verpakt!

Top bedrijf

Goed advies en een perfect product zeer snelle levering

Keurig maatwerk, trage verzending

Keurig maatwerk waar ik erg blij mee ben. Ik heb echter op dinsdagochtend besteld, wetende dat levering binnen een aantal werkdagen zou plaatsvinden. Schuimrubber Gigant blijkt te werken met een leveringspartner die in het weekend niet bezorgt… helaas dus maandagmiddag pas mijn bestelling in huis.

Goed product

Fluorietweg 23