Bestelling werd binnenn4 dagen bezorgd.

Snelle levering, klant wordt op de hoogte gehouden van de bestel status.

Snel en goed geleverd

Snel verwerk en snel geleverd

Makkelijk te bestellen en snel verzonden

Makkelijk te bestellen en het is snel binnen.

Prima prijs en vlot geleverd

Ben heel tevreden met Allesvoorparket.nl. Heb een aantal jaren geleden de hygiëne- en reinigingsvloeistof voor de luchtbevochtiger besteld en nu weer. Netjes en snel geleverd. Ze hebben waarschijnlijk intussen een nieuwe website want mijn oude login werkte niet meer. Fijne webshop!

Bestelling van Rubio Monocoat Soap

Goede website, reden dat ik hier bestelde, is omdat ik kan zien dat er een winkel aanwezig is.Dit voelt prettig. Heb na bestelling Rubio snel ontvangen

Ik heb een goede ervaring

Vriendelijk personeel en snelle afhandeling

deze vloerglijders (scratch no more) hadden we 5 jaar geleden moeten kopen

Eindelijk een systeem gevonden die geen krassen veroorzaakt op de PVC vloer

Boven verwachting

Ik heb een nieuwe gietvloer en daarvoor schoonmaakspullen gekocht. Het schoonmaakmiddel werd door de vloerenexpert aangeraden, maar de mob en pads door de site. Misschien heb ik altijd wel subpar materiaal gehad, maar voel echt alsof ik jaren wat gemist heb! Duidelijke site, heldere informatie, erg fijn.

Netjes en accuraat

Snel, accuraat en werden goed op de hoogte gehouden. Kwamen afspraken na.

Mocht ik in de toekomst weer spullen nodig zijn, dan uiteraard weer hier.

geleverd wat ik gevraagd had

Afgezien van de uiterst slechte bezorging ( heel slecht is 3 dagen onderweg geweest) maar dat is de schuld van Post Nl, het juiste product ontvangen

Makkelijke site en snelle levering

Eiken houten rozet voor verwarmingsbuizen zijn snel geleverd en is mooie afwerking.

Steeds netjes geleverd

Zou hier zo weer kopen.

goede website, snelle levering!

Navigeren op de website is eenvoudig. Ik heb nog nooit meegemaakt dat iets niet op voorraad is. Super klein puntje: ik had geselecteerd om de bestelling op zaterdag te ontvangen omdat ik niet wist of ik op een andere dag thuis zou zijn. Kreeg deze toch een dag eerder. Op zich geen probleem, maar was toch verrast...

Zeer snelle levering

Ik bestelde de produkten tijdens de feestdagen maar de bestelling was toch heel snel ter plaatse. Alles was netjes ingepakt. Goede ervaring. Enig minpunt vind ik dat je met geen Belgische kaart onmiddellijk kan betalen maar dat je via Klarna moet. Ik had hiermee geen ervaring.

Zoals altijd prima!

Levering - prijs - kwaliteit- top.

Snelle levering en ook de keuze wanneer de levering gelegen komt.

Doen wat ze schrijven

Al jaren klant bij Allesvoorparket en nog nooit een minder goede ervaring meegemaakt.

Directe en gratis levering

Makkelijk en snel

Goede producten en snelle levering

Producten waren snel geleverd en toen ik nog meer informatie wilde over de toepassing werd ik zeer vriendelijke te woord gestaan door de klantenservice.

Super!!!

Superbedrijf, topservice.

Super bedrijf!

Bestelling geplaatst voor een vlekverwijderaar nav telefonisch advies. Zeer vriendelijk geholpen, meteen opgestuurd en het werkt nog ook! Dikke aanrader

Pas op !! Levertijd !!

Voor bestelling contact opgenomen met klantendienst of bestelling tijdig zou aankomen ? Dit zou hoogstwaarschijnlijk zo zijn verzekerde men mij . (Bestelling rond de middag geplaatst) . De dag erna om 1700h nog steeds geen trackingnummer van PostNL . Terug contact opgenomen . Dame verteld mij nu volgende “ deze periode zeker niet levering volgende dag “. Werk kan bijgevolg niet uitgevoerd worden zoals gepland . €5,95 verzending betaald en retourkosten ook voor mijn rekening ?! Een geste hier was het minste geweest . Dus voor mij nooit meer !!

Te laat geleverd

Besteld vanwege de voor 17 uur besteld van ma tm za morgen in huis maar dit bleek niet waar te zijn. Wel een coulance regeling kunnen treffen

376 Ringbaan-Zuid

Tilburg 5022GA