Uitstekende service

Het gegeven advies was prima. Het bedrijf opperde ook een goedkoper alternatief. In één pot zaten vlokken. Zonder problemen werd een nieuwe gestuurd. Misschien is het verstandig om ook bij de literflessen Rigostep Skylt een verfzeef te doen of dringend te adviseren.

Uitstekend!

Bestelling verdwenen bij Postnl. Allesvoorparket stuurt bestelling alsnog gratis! Topservice. Bestelde artikelen zijn ook uitstekend . Dus,zeer tevreden!

Gemakkelijk te bestellen via de website. Je ziet gelijk of het op voorraad is. En je kunt de bezorgdag kiezen. Helaas is dit niet gelukt. Omdat postnl het razend druk had. Pakket is 2 dagen later bezorgd.

Arrived on time but damaged

The metal bottle of floor cleaner liquid (Lecol Conditioner Transparent OH25, 1 Liter) arrived damaged, but still usable. The metal bottle was damaged at the point of shipping (by Allesvoorparket.nl) or it was damaged en-route by the courier (by PostNL). There was insufficient packing inside the box to prevent the 2 bottles from moving around, during transport. (This may have contributed to their damage.)

Gewelding!

Onderhoudsolie naturel besteld,is perfect voor de vloer. Krasjes en plekjes weg, en vooral voed het de vloer. Gaan weer een nieuw blik bestellen voor de volgende keer.

Duurt lang

Bestel geplaats nog steeds niks gehoord of gezien

Goed dwaande

Conform afspraak

Heel goeg

Ik ben tevreden. Dedankt

Prima snel geleverd

ze doen wat ze beloven.

Producten waren zo besteld en werden keurig verpakt geleverd

Super snel geleverd, goede prijs

Makkelijk besteld

Snel

Snel, betrouwbaar,

maakt belofte waar

snel te vinden, wat ik nodig heb en snel geleverd

niets gekregen

wellicht even wachten met het sturen van een enquête totdat het pakketje 3SIAVT910772649 is geleverd? graag actie

Goed bedrijf!

Bestellen ging makkelijk. Artikelen waren bij Allesvoorparket.nl goedkoper dan elders. Ze houden je goed op de hoogte over moment van de levering. Kortom, ze deden wat ze beloofden.

Supersnelle levering!

Zoals beloofd op de website de volgende dag al het bestelde ontvangen.

Ik had iets gehaald voor donkere zwarte kringen op mn eiken hout tafel. En het heeft geholpen! Mijn tafel is als nieuw! Het product is ook snel geleverd. Top service

Doen wat ze moeten doen :)

Goed en correct afgehandeld

In eerste instantie dacht ik waar blijft de bestelling, maar ik had zelf de fout gemaakt het vakje aan te vinken om de bestelling af te halen . Na betaling van de verzend kosten en de extra bestelling heb ik het netjes ontvangen . Dus een tevreden klant .

Betrouwbaar en snel

Ook snelle reactie na mail

Keurige winkel

Helaas wat fout gegaan met mijn bestelling maar dit is keurig opgelost door Allesvoorpakket.nl. Heldere communicatie en na annulering van mijn bestelling (niet meer op voorraad) het aankoopbedrag heel snel terug ontvangen. Hier kun je met een gerust hart een bestelling doen.

Super snelle levering

Gisteren besteld, vandaag in huis. En nog goedkoper als andere sites.

Snelle en goede levering.

Bestelling via wbsite

Bestelde producten vloerolie conform bestel-/verzendprocedure correct en tijdpad afgeleverd.

Bestelling klopte en was op tijd geleverd

376 Ringbaan-Zuid

Tilburg 5022GA