Uitstekend. Makkelijke website, ze doen wat ze beloven!

Producten werden zeer snel verzonden.

Na mijn bestelling is alles perfect geregeld en verzorgd.

Zie aanhef.

Rekenen teveel verzendkosten

5,95 verzendkosten voor een mini test verpakking ter grote van een tube tandpasta.. Komt binnen als brievenbuspakketje. Dat kost maar 4,10 euro.. dus genaaid vanwege de verzendkosten. Had makkelijk in een enveloppe gepast.. Reageren niet op mijn mail met een vraag hier over. Triest. Ik bestel hier nooit meer wat

Rekenen teveel verzendkosten

snelle service en correctheid goed

Kortom goede service !!

Snel en precies goed

Spullen besteld die op zondag geleverd werden

Uitstekende webshop

Makkelijk kunnen bestellen en snel geleverd.

snelle bezorging

snel geleverd en goed ingepakt.

Geleverd volgens afspraak

Geleverd volgens afspraak

Superieure service en kwalitatieve producten

Ik koop professioneel al jaren online maar heb zelden zo'n klantvriendelijke en degelijke klantenservice tegengekomen als bij dit bedrijf!

Duidelijkheid en snelle levering van de bestelde producten

Denkelijk de juiste prijs voor juiste product!

Ik vond uw verdeelcentrum via Google en kreeg een perfekt voorstel van een waaier van uw producten. Dank U

Te duur

De reductie van 5 euro alz eerste bestelling niet toegepast. Nadien beseft dat de prijs te hoog was tegenover de concurrentie

376 Ringbaan-Zuid

Tilburg 5022GA