Betrouwbaar

Snelle levering en correcte afhandeling bij foutieve bestelling mijnerzijds

Prima levering

Prima, mooie kwaliteit, mooie prijs

Een besteld artikel was nog niet voorradig en wij werden daar netjes over gebeld. Dat is klantenservice ten top. Artikelen netjes verpakt en snel geleverd. Mochten wij nog eens wat nodig hebben bestellen we zeker weer bij alles voor parket.

snel en makkelijk te bestellen

makkelijke site, en snelle levering. Dank

Goed advies

Omdat ik niet wist welke wielen er onder mijn stoel zouden passen, heb ik gebeld. Wat een correcte man kreeg ik aan de lijn die mij snel en accuraat hielp. Top!

Goed product voor goede prijs en goede klantenservice

Prima webwinkel

Vlotte levering van parket onderhoudsmiddelen conform de afspraak en een prettig contact.

Gunstige prijs en snelle levering

Ik was verrast over de gunstige prijs van het product wat ik gekocht heb. Daarbij ook nog een snelle levering, n.l. De volgende dag.

Goed verzorgd

Info gevraagd over hoe en wat over het te bestellen product. Vakkundig antwoord gekregen.

Topservice

Dit bedrijf gemaild om een ons bekend product, dat hier niet verkrijgbaar is, op te laten sturen naar Noorwegen - waar we wonen. Ze waren de enige partij die dit wilde doen, met alle moeite die daarbij komt kijken. Daar zeiden ze overigens niks over, het was meteen: gaan we regelen. Goede, vriendelijke en duidelijke communicatie. Snelle afhandeling. Aanrader!

Gewoon goed

Duidelijke site, duidelijke uitleg. Bestellen ging gemakkelijk en alle spullen snel in huis. Gewoon goed dus.

Goede service en response

Een bestelling gedaan die via omzwervingen bij PostNL na een week nog niet aangekomen was terwijl PostNL melde dat het besteld was. Alles voor Patket reageerde hier m, telefonisch, adequaat op. En stuurde alsnog een zelfde bestelling die snel arriveerde.

Correct en snel

Volgens bestelling snel geleverd

Geweldige klantenservice

Klantenservice is super, vlot geleverd en prima producten

Prima ervaring. Snelle levering!

Niks aan toe te voegen.

Alles prima in orde

Prettig

Goede service ervaren en snelle correcte levering.

.Floorboy XL 300 met toebehoren besteld,de spullen zijn goed verpakt en snel geleverd. Prima ervaring.

floorboy doet t echt super

Wel even handigheid in krijgen, helpt als je eerst de you tube filmpjes bekijkt

Goede winkel

Goede online winkel me prima WOA producten en goed advies over hoe en wanneer ze te gebruiken!

Uitstekende service en telefonisch zeer klantvriendelijk!

Een verkeerde bestelling (door mijzelf) van pads werd zonder problemen en ook dezelfde dag nog door Allesvoorparket.nl zonder kosten gecorrigeerd. Hulde voor het bedrijf !

Misleidend

Ik bestel olie voor mijn houten vloer. 2x 0,025 Krijgt ik dit in 2 zakjes geleverd. Staat nergens op de site dat het zakjes zijn. Dus als je het 1 x gebruikt kan je het weggooien, want waar bewaar je de rest wat over is. Ik heb ze gebeld hierover en krijg als antwoord het zijn proef zakjes. En hun excuses. Terugsturen kan, maar kost me wel de verzendkosten van 6,95 terwijl die zakjes 5,95 per stuk kosten. Echt belachelijk Ik heb een paar plekjes die ik bij moet werken. Was wel fijn geweest als het in een blikje of potjes geleverd werd! Echt een grote miskoop.

Goede klantenservice

Reageren snel en vriendelijk op vragen, fijne tips.

Mooie spullen voor een goede prijs

Mooie spullen prima assortiment en een goede prijs

Mooi product

De bestelling liep vlot en de bezorging prima. Als het nodig is dan zou ik er zo weer kopen.

Ringbaan-Zuid 376

5022GA Tilburg

013-2070001

Over Allesvoorparket.nl

Allesvoorparket.nl is een webshop waar u werkelijk ALLES kunt kopen voor uw vloer; van installatie tot afwerking, van onderhoud tot vloerbescherming. Van oorsprong is Allesvoorparket.nl een parketspeciaalzaak. Vanuit die deskundigheid en dat netwerk bieden wij alles voor de installatie en het onderhoud van uw vloer online aan. U bestelt in onze webshop, maar krijgt dezelfde deskundige service als de bezoekers van onze showroom. Onze servicemedewerkers komen allemaal uit de praktijk en hebben samen meer dan 100 jaar ervaring in het leggen en onderhouden van parketvloeren en houten vloeren. Zij staan altijd voor u klaar. Bel ons dan ook gerust op 013 207 00 01.