Eindelijk

Na heel lang zoeken eindelijk een passende nekkraag voor onze hond gevonden. Hele zoektocht voor een hond met smalle nek en lange snuit. Snel geleverd en goed product.

• Welk product heeft u gekocht? Nekkraag hond

Superrrr

Echt super service! Vriendelijk!

• Welk product heeft u gekocht? Wiel innopet wagen

Supergoed

Denken heel goed mee!! Namen zelf contact op om te checken of de bestelling correct w s. Super service!

• Welk product heeft u gekocht? Accessoire petsafe

Service

De service en snelheid van het reageren op mailtjes is naar tevredenheid

• Welk product heeft u gekocht? Een halsbandje
  • Voldoet het product aan u verwachtingen? Jahoor

Helemaal Formidabele

Dit Bedrijf denkt met je mee! Neemt de moeite om je op te bellen, zelfs in Frankrijk, als iets niet op voorraad is en komt met een oplossing! !

• Welk product heeft u gekocht? Mazter tuig en lange lijn

Onderdeel petsafe

Ik had alleen een onderdeel van de petsafe kattenhalsband nodig. Fijn dat dit hier koop is.

• Welk product heeft u gekocht? Petsafe kattenhalsband

prima service en topproduct

Ondanks het feit dat een besteld item niet op voorraad bleek te zijn werd ik vriendelijk verder geholpen. Met een beetje geduld, is alles beter. Dat zou elke klant nu en in de toekomst terug moeten leren.

• Welk product heeft u gekocht? truitje hond XS
  • Voldoet het product aan u verwachtingen? Ja

Bandje bleek niet op voorraad maar werd keurig gebeld en is prima opgelost

• Welk product heeft u gekocht? Catfence halsband
  • Voldoet het product aan u verwachtingen? N.v.t.

Snelle levering, uitstekende service

Snelle levering, uistekende sevice en supermooi product

• Welk product heeft u gekocht? Fantail dierenkuss3n

Goede service.

Ik werd gelijk de eerst volgende werkdag gebeld. De bestelde kleur was niet in de gekozen maat op voorraad, of ik een andere kleur wilde of paar dagen wachten om alsnog de bestelde kleur te ontvangen. Ik vond dit erg attent en fijn dat ze hierover even contact opnamen.

• Welk product heeft u gekocht? K9 Sport Sack Air 2
  • Voldoet het product aan u verwachtingen? ja

Product is snel geleverd

• Welk product heeft u gekocht? Nieuwe hoes voor de hondenkar
  • Voldoet het product aan u verwachtingen? Helemaal

Snel en goed geleverd

Heb de koppeling min of meer blind gekocht. Geen maatschets voorhanden om te bekijken of dit wel de juiste koppeling was. Alleen het merk klopte. Maar gelukkig paste deze koppeling.

• Welk product heeft u gekocht? Koppeling hondenkar
  • Voldoet het product aan u verwachtingen? Ja

Snel geleverd en product zoals omschreven

Goede service , goede prijs kwaliteit verhouding

• Welk product heeft u gekocht? K9 sports rugzak

Goede service!

Zeer tevreden. Na mijn online bestelling belde een medewerker op om na te gaan of het wiel wat ik voor onze fietsbuggy had besteld paste bij ons model. Zeer vriendelijke persoonlijke service. Snelle levering.

• Welk product heeft u gekocht? Wiel fietsbuggy hond
  • Voldoet het product aan u verwachtingen? Ja

Netjes, attent en snelle verzending

Vorige week heb ik een hondenfietskar besteld. Duidelijke omschrijving, makkelijk betalen. Dierenshop.nl nam nog contact met mij op ivm verzenden van een groot pakket en dat was super anders had het vertraging opgeleverd. Goede service. Verzending was snel en er zat een klein smakelijk cadeautje bij voor onze Pepper. Dank jullie wel! Aanrader!

• Welk product heeft u gekocht? Hondenfietskar
  • Voldoet het product aan u verwachtingen? Absoluut

Ruime keuze en klantvriendelijk

Ik werd netjes gebeld dat mijn bestelde artikel niet direct op voorraad was, en de bestelling 2 dagen later zou komen!

• Welk product heeft u gekocht? Antitrek tuig
  • Voldoet het product aan u verwachtingen? Ja

Goeie service, en snel geleverd

Geweldige snelle levering,

• Welk product heeft u gekocht? Hondentuigje
  • Voldoet het product aan u verwachtingen? Past perfect

Een goede webshop ❣️

• Welk product heeft u gekocht? N.v.t.

Hele vriendelijke medewerkers

Ik heb vorige week een bestelling geplaatst. Ik werd de dag erna gebeld dat de kleur van de rugzak die ik besteld had niet meer op voorraad was en dat die wel volgende week binnen kon zijn, maar dat ze anders een andere kleur meteen konden opsturen. Ik heb toen voor een andere kleir gekozen en de rugzak was de volgende dag thuis! Helaas was die te klein voor mijn hond en heb ik hem retour moeten sturen om daarna een grotere te bestellen. Ik werd gebeld dat we met een betaalverzoekje het restant bedrag konden betalen en zo dus sneller alles afronden (in plaats van eerst het geld terugkrijgen en dan pas een nieuwe bestellen). Ik vind het heel fijn dat ze bellen om je beter te kunnen helpen en alles sneller te laten verlopen in plaats van duizend keer heen en weer te emailen.

• Welk product heeft u gekocht? Hondenrugzak
  • Voldoet het product aan u verwachtingen? N.v.t.

Er was een item niet op voorraad. Ik ben daar over gebeld en om af te spreken hoe de levering verder zou lopen

• Welk product heeft u gekocht? Doggyride
  • Voldoet het product aan u verwachtingen? Ja

netjes op de aangegeven datum geleverd

• Welk product heeft u gekocht? pats save
  • Voldoet het product aan u verwachtingen? ja

Hele fijne koop

Goede communicatie Snel verzonden, mooi product!

• Welk product heeft u gekocht? Hondenkar

Top zaak!

Goed geholpen en goede service!

• Welk product heeft u gekocht? Doggy minibeide
  • Voldoet het product aan u verwachtingen? Ja

Bestelling prima, retour lastig en veel werk

Bestellen ging prima, bezorging ook mooi op tijd en het product was top. Prima webshop met goede producten dus. Helaas te klein voor onze hond, dus retour! Dan moet je een formulier met pen invullen met niet alleen een bestelnummer maar ook je naam, mail, adres, telefoon, iban. Allemaal gegevens die bij het bestel process ook ingevuld zijn en makkelijk op te zoeken zijn voor de shopeigenaar. Ik hoop dat ze mijn handschrift kunnen lezen! (zeker mijn iban...)

• Welk product heeft u gekocht? K9 honden tas
  • Voldoet het product aan u verwachtingen? Zeker! helaas te klein

Geweldig dierenshop.nl

Bestelling geplaatst ‘ Doggyride Novel 15+ ‘ correct afgehandeld en geleverd. Vriendelijk personeel die mij opbelde om te zeggen dat de levering met 1 dag zou zijn vertraagd. Dit vind ik top, dan hoef je niet ongerust te zijn. De ‘ Doggyride Novel 15+ ‘ is een fantastisch hondenfietskarretje, mooi en stevig gebouwd.

• Welk product heeft u gekocht? Doggyride Novel 15+
  • Voldoet het product aan u verwachtingen? Zeer tevreden

Hartweg 27

1731LT Winkel

Over Dierenshop.nl

Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.