Topservice

Snel geleverd. Top kwaliteit !

Super snelle levering

Ondanks de drukke periode, was ik zeer verrast dat mijn pakket zo snel werd geleverd. Bovendien was het bestelde artikel heel goed verpakt. Klein minpuntje: ik kreeg geen bevestiging na mijn geplaatste bestelling/betaling.

snelle en goede service , mooi en stevig toestel

snelle en goede service , mooi en stevig toestel. hopelijk werkt het ook goed

snel bezorgd

Een onderdeel van een fietskarretje wat je zelfs bij de maker van de fietskar niet kan krijgen is beschikbaar bij Dierenshop. Bezorgd volgens de afspraak Prima service

Alles zeer goed opgevolgd en gecommuniceerd!

vlot en beleefd

vlot, snelle reactie en beleefde afhandeling

Prima aangekomen en keurig verpakt

Artikel prima geleverd

Zeer goede respons op uitgestelde levering

De doggyride novel 15 + aanbieding bleek niet meer leverbaar op afzienbare termijn. Samen met het customerteam goede oplossing bedacht. En attente kaart en treats voor onze 4voeters erbij.

Heel content

Snelle en correcte levering!

Zoals gebruikelijk weer super service van dierenshop. De jas die ik wilde kopen voor mijn hond was niet op voorraad in de gewenste kleur. meteen gebeld door dierenshop met de verwachte leverdatum erbij. En de vraag of ik mijn bestelling door wilde laten gaan. Vandaag huppelt mijn hond met jas en al vrolijk door de tuin! Een dag eerder dan verwacht zelfs!

Prima service en snelle levering

Levering was ok, vond retourbeleid in 1e instantie slecht

Na klacht teruggebeld en uitleg gehad over retourbeleid. Aankoopbedrag plus verzendkosten terug gehad.

Zeer klantvriendelijk

Ondanks lange wachten tussendoor regelmatig contact over bestelling. Eindelijk bezorgd met een persoonlijke boodschap erbij. Wordt zeer gewaardeerd.

Uitstekende service

Zeer vlotte afhandeling van mijn bestelling. Onmiddellijk duidelijkheid over wat nog beschikbaar was.

goede service

telefonisch overleg omdat er iets niet op voorraad was...top

Snelle levering nadat het product besteld is.

Snel

Snel, vriendelijk ,in orde

Super, bestelling, bevestiging en vlotte levering.

Geen enkel probleem gehad. Had nog niet gehoord van jullie. Daar mijn jonge hond zware HD heeft en ook een knie die geregeld uit de kom schiet, maar door de juiste behandeling iets te hevig door het leven "vliegt" was ik samen met mijn dierenarts op zoek gegaan naar een goed trektuigje. Zij raadde me dit aan. Ik heb het zojuist aangepast en het is dik oké. Ik denk dat hij zich ook stoer vindt..... Vriendelijke groeten.

Uitstekende service

Na mijn bestelling doorgegeven te hebben , werd er direct gebeld dat de bestelling een paar dagen langer zou duren dan 2 dagen Nu duurde het 4 dagen, is nog snel hoor en heel netjes dat ze de moeite genomen hebben om dat te vertellen

goede communicatie

had iets besteld, kreeg meteen een telefoontje dat het bij de leverancier moest bestellen en dat het waarschijnlijk niet voor 4 okt er was. heb gewacht tot 2 wkn erna en toen weer een mail gestuurd. kreeg meteen antwoordt wat ik erg fijn vond. het wiel werd uiteindelijk eind deze maand (Oktober geleverd aan mij). we zijn erg blij met het wiel en de communicatie was erg prettig. mvg. Danielle en een pootje van dante

Snelle service, goed product.

Bestellen ging eenvoudig. Snelle verzending en ontvangst.

ik ben erg tevreden maar moet pakket nog krijgen

Ik ben een blije klant

Mooie band en snel geleverd

Super service

Ik had een regenjas voor de hond besteld, maar dit viel klein uit. Na telefonisch overleg geruild voor een grotere maat. Netjes te woord gestaan en er werd alle moeite gedaan. Toptien

Hartweg 27

1731LT Winkel

Over Dierenshop.nl

Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.