Website is overzichtelijk en duidelijk. Bestelling wordt snel geleverd. Prima in orde.
Het tuigje is uitstekend van kwaliteit.
Hondenkussen snel ontvangen, duidelijke mails, zelfs een klein zakje hondensnoepjes erbij ontvangen.
Ik had twee verschillende dingen besteld en zij namen contact met mij op om te checken of ik het juiste item had besteld. Het andere item was niet voorradig maar na kort overleg heb ik een ander item besteld. Zeer correct geholpen!
De bestelling liep volkomen volgens afspraak
Normaliter zou ik volgens u mijn bestelling op 19 januari moeten ontvangen hebben. Tot op heden heb ik nog niets mogen ontvangen.
Beste Hubert, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben een aantal keer contact met u geprobeerd te zoeken, helaas krijgen wij u niet te pakken. Volgens de tracking van het pakket, is uw bestelling op 24-01-24 bij u bezorgd. U heeft dit ook via de mail bevestigd. Veel plezier met het tuig. Met vriendelijke groeten, Team Dierenshop.nl
Originele beoordeling
Bestelling super snel geleverd
De afbeelding en het daadwerkelijk te verkopen product kwamen in eerste instantie niet overeen. Toen de bestelling binnenkwam hadden we niet het gewenste product. Dat was jammer. Bij nader controle zag ik wat er fout was gegaan. Toch was de afbeelding wat wij wensten terwijl een onderdeel daarvan binnenkwam. Dat vind ik niet correct.
Beste Daniëlle, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben de afbeeldingen en de tekst van het product aangepast, waardoor het nu hopelijk wat duidelijker is dat het om alleen de trekstang gaat en niet om de gehele fietskar. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Team Dierenshop.nl
Binnen 3 dagen had ik mijn bestelling ontvangen plus een flesje zalm olie kado. Hoop dat de Probiotica zal helpen.
Prima webshop! Snelle verzending
Snel en vakkundig geleverd en goed product. Goede communicatie
Heel goede producten en snelle levering
Bijzonder vriendelijke en behulpzame medewerkers. Het assortiment is van goede kwaliteit. Kortom zeer aanbevelenswaardig.
Alleen was het heel ergens anders bezorgd..het zat tussen een aantal pakje van iemand anders,waarschijnlijk om dat het een tamelijk plat pakje was en is daar blijkbaartussen geraakt. Gelukkig plaatste ze een oproep op faceboek..en zo kwam het toch nog hier bij mijn
Goede snelle service en mooie kwalitatieve producten!
Artikel was van goede kwaliteit, de service prima! Heel tevreden.
QUICK AND EASY DELIVERY PROCESS!!
juiste info. aardige mensen !!! vind er alles voor mijn puppy !!!
Ben erg tevreden met de snelle service
Snelle levering ,goed verpakt! Hele leuke tuigjes,al vaker besteld hier..
altijd snel geleverd en bij twijfel bellen ze je op.
Denken met je mee en doen hun best om je product optijd bij je thuis te krijgen
Hartweg 27
1731LT Winkel
Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.