Goede service, snelle levering
Zoals altijd is het gewoon netjes afgeleverd op de dag dat er wordt gezegd Er is zelfs na gebeld om te zeggen dat het drie pakketten zijn in verband met het gewicht niks veranderen aan deze ouderwetse goede service
Jammer dat niet op de webside was vermeld dat de keuze die ik gemaakt had niet leverbaar was.
Betrouwbaar en snelle levering
Hele vlotte levering en een heel goed harnasje van TrePonti.
Heel snel geleverd. Prima spul
Af en toe bestel ik bij Dierenshop en de service is altijd prima. Mensen deken altijd goed met je mee en komen met goed advies. Dikke pluim voor Dierenshop!
correcte en snelle service
Kan niet beter...bestelling,betaling en levering sneller dan ik dacht . Met dank aan Guda en medewerkers.
ik had eerst een andere regenjas besteld en deze was niet meer voorradig, netjes een mailtje gekregen en ik mocht een andere jas die duurder was voor de zelfde prijs hebben, via de maattabel op de site de jas thuis opgemeten en deze past zeer goed, ze denken goed met je mee en als er iets is kan je gewoon even bellen.
Originele beoordeling
DHL gaf aan dat het pakket afgelopen vrijdag gebracht zou worden, maar er was vertraging en zou 1 a 2 dagen later gebracht worden, maar er is nog steeds niks gebracht, en de track en trace geeft nog steeds storing aan en vertraging van 1 a 2 dagen.
Nette prijs voor het product en snelle levering
Bestelling zoals beloofd binnen 2 dagen geleverd
Ik had een regenjasje besteld voor één van mijn hondjes, maar dat kwam later. Ze hebben gelijk gebeld dat dat een paar dagen kon duren. Toen het binnen was hadden ze gebeld want ik was mijn huisnummer vergeten. Al met al een hele goede zaak.
Keurig, prima
Bestelling keurig verzorgd en verpakt ontvangen, waarvoor Dank. Ook geheel volgens afspraak binnen gekomen. Daar kunnen velen nog een voorbeeld aan nemen.
Via google product gevonden, snelle verzending.
Werd gebeld i.v.m. de levering, deze zou later zijn. Was prettig gesprek. Levering verder keurig op tijd. Product goed verpakt en product is zeer degelijk en gebruiksvriendelijk.
ik vergelijk de prijzen, deze keer waren jullie de beste rijs voor mij
Vriendelijk, staan je netjes te woord en doen wat ze beloven!
Trixie hondenkar als goedkoopste geleverd met super service erbij, er zaten zelfs hondenkoekjes bij. Daarmee onderscheid je je dus in onze ogen, super dierenshop.nl !!!
Wij hebben een Am.staff dus bestelde ik een tuigje size M bull maar kreeg een maat M (gewoon opgestuurd). Er werd een flink bedrag in rekening gebracht voor de verzendkosten terwijl dit met gemak in een envelop door de brievenbus had gekund. Het tuigje kwam in een doos met veel plastic alsof het om een breekbaar object ging.
Beste Danielle, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben elkaar een aantal keer telefonisch gesproken in verband met het tuigje wat in de verkeerde maat naar u verzonden is. Hiervan zijn foto`s naar ons gestuurd. Wij hebben toen geconcludeerd dat het tuigje in de ontvangen maat (maat Medium) prima zit bij uw hond, waardoor wij afgesproken hebben dat wij het tuigje niet om zouden ruilen naar de bestelde maat. Waar mensen werken, worden er af en toe foutjes gemaakt. Bij ons ook. Nogmaals onze excuses hiervoor. Wij hebben het tuigje in een doosje verzonden omdat wij hier betere ervaringen mee hebben. Wij hergebruiken altijd vulmaterialen en dozen die wij van leveranciers ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Dierenshop.nl
Met de gegevens die ik heb doorgegeven is er een prima advies uitgekomen. De fiets kar past prima bij onze Kooiker van 15 kg. Snelle levering.
Hartweg 27
1731LT Winkel
Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.