De stukken zijn zeer snel vervangen. Over alles zeer tevreden. Vriendelijk team bij dierenshop. De levering was zeer vlot.
Originele beoordeling
Nu zijn ze aan het kijken om ze te vervangen. De levering was zeer vlot. Doe de bevraging nogmals na de vervanging van de reflectoren van de hondenkar.
Heel vriendelijk, goed advies en aandacht. Fijne winkel
Prima verlopen, brievenbuspakket dat scheelt hier in de flat veel problemen.
Jullie belden me na plaatsing van mijn bestelling zelfs, op om te vragen of ik zeker was van mijn bestelling ,gezien het om 2 verschillende items ging die niet compatibel zijn ,trekstang voor bagagedrager en een naafbevestiging.Maar het was dus juist wat ik bestelde.Weinig firma's doen jullie na.
bestelling prijs en omschrijving is heel duidelijk en klopt als een bus
Ik werd keurig gebeld omdat een artikel niet op voorraad was, daarna netjes op de hoogte gehouden toen het onderweg was. Netjes verpakt en in goede staat aangekomen
Voor herhaling vatbaar.
Zeer tevreden over het contact, de service, de levering, de info..... Super !!!
Bij deze winkel hebben wij uitstekende ervaring opgedaan. Nette prijzen en geen enkel probleem. Zeker voor herhaling vatbaar.
Ik moest een nieuwe pen voor onze honden fietskar hebben. Ben goed geholpen door Mevr. Guda. Ze heeft het heel netjes voor me opgelost en het was snel in huis. Ik kan nu weer gaan fietsen met mijn hond in de kar. Dus bedankt voor de hoede service
Minpuntje, anquête. Word om 03.00 verstuurt om in te vullen.
Ik heb 2x een vraag over het bevestigen van de wandelset voor een DoggyRide gesteld. Beide keren kreeg ik heel snel een antwoord (foto's bijgevoegd) en heb het probleem kunnen oplossen.
Alles duidelijk te vinden.
Vlotte communicatie en vlotte levering
Mijn bestelling werd net bezorgd en was netjes verpakt.
Hele besteltraject is keurig verlopen. Ben zelfs nog gebeld om te vertellen dat de levering in twee pakketten verstuurd gaat worden.
Door koningsdag was e.e.a. vertraagd wat netjes gemeld werd. Super. Bovendien werd de set zeer compleet een met goede gebruiks aanwijzing geleverd.
Product nog niet gebruikt maar de service vind ik goed; ik were netjes gebeld omdat het product vertraging had door een feestdag. Heb ik nog nooit ergens anders meegemaakt. Al met al werd het product vrij snel geleverd. Dikke pluim.
Really thoughtful service and very quick. Product was exactly as described, good quality. Thank you!
Weer prima geholpen. Makkelijk te bestellen op de site en weer snel alles geleverd . Prima verpakt
Vriendelijk, meedenkend en vlugge levering
De webshop is prima. Duidelijk en overzichtelijk. Jammer dat er geen keuze is om een bepaalde bezorgdienst te kiezen. De verplichte DHL bezorgt hier in de buurt heel erg slecht. Na 3x aangegeven dat ze niet konden leveren (hele dagen thuis geweest en zelfs een plek om het huis aangegeven waar ze het pakketje neer konden leggen) moet ik, een week later, het pakketje ophalen bij een servicepunt. Webshop is prima maar als DHL weer zou moeten leveren, ga ik toch verder kijken waar ik het product ook kan kopen maar wat dan geleverd kan worden door PostNL.
Originele beoordeling
Geen enkel probleem ondervonden
Snel geleverd. Ik kwam ergens niet uit, gebeld en werd meteen geholpen met het goede antwoord.
Hartweg 27
1731LT Winkel
Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.