Goede kwaliteit en service

Enige nadeel is dat het dus in een bouwpakket komt als je online besteld. Ik had niet verwacht dat ook het voorwiel nog gemonteerd moest worden + afstellen van de velgremmen. Dat lukte mij niet goed genoeg, maar uiteindelijk in de werkplaats alsnog netjes en kosteloos opgelost.

Beste Kinderfietsshop.nl, Voor de 4e verjaardag van ons zoontje hadden we een kinderfiets bij jullie besteld. Helaas bleek bij ontvangst dat de fiets een beschadiging had. Na direct contact met jullie te hebben opgenomen, ontvingen we al de volgende dag een vervangende fiets, precies op tijd voor zijn verjaardag. Dat waarderen we enorm! Hartelijk dank voor de snelle en uitstekende service. We zijn erg tevreden en onze zoon is dolblij met zijn nieuwe fiets. Met vriendelijke groet, Paul

Zeer goede klantenservice

We hadden een kinderfiets gekocht waarvan 1 van de trappers niet goed zat na het aandraaien. Na contact gehad te hebben is de fiets netjes omgeruild voor een nieuwe. Top service!

Fiets gelijk volgende werkdag geleverd.

Fiets snel en met maatwerk geleverd

Fiets was snel klaar om te verzenden. Op verzoek kon dit een andere dag. Eenmaal geleverd een blije zoon. Top

Geweldige service, mooie prijzen en goed product!

Kinderfietsshop heeft ervoor gezorgd dat wij precies op de goede dag de fiets in huis hadden voor de verjaardag van onze zoon. Geweldige service! De fiets is prima, een mooi product voor een mooie prijs. Ik zou het iedereen aanraden om een kinderfiets bij deze webshop te kopen.

Prima fietsje voor een goeie prijs

Mooi 12,5 inch fietsje. Kwaliteit is goed. Alleen jammer dat hij iets afwijkt van de afbeelding. Spatbordjes zijn met losse neusjes die snel los gaan. Spatbordlipjes zijn vervangen door kunststof beugels dat te los zit. Zadelstrop is vervangen door een bout door de zadelpen (minder degelijk). Handvatten zijn zwart in plaats van oranje. En de zijwielen zitten er niet standaard bij. Verder niks op aan te merken.

Goed en snel

Goed en snel

Mijn zoon vind ‘m geweldig!

Meegedacht in leverdatum en zo goed als gemonteerd binnengekomen. Blij mee!

Helemaal prima !

Mooie fiets , trappers erop en fietsen maar

Helemaal in orde

Mooie fietsen snel geleverd

Een voorbeeld voor anderen

Goede telefonische bereikbaarheid. Prettige klantenservice. Snelle levering. Alles klopt bij deze webshop

Achat très bien passé

J'ai trouvé le vélo pour ma petite; à bon marché et le weekend il était déjà-là! Je conseille ce vendeur : serieux.

Snelle levering Juiste product Fijne online ervaring

Super snelle levering en een topfietsje!

Donderdagavond besteld en zaterdag kon onze dochter op haar nieuwe fiets racen. Echt een goede deal, daarvoor moet je de fiets natuurlijk zelf afmonteren. Hopelijk nog lang plezier van de fiets en over een paar jaar komen wij zeker terug!

Perfecte webshop, aanrader!

Zeer compleet assortiment, goede prijzen, uiterst snelle verzending en perfecte service. Zo zou iedere webshop moeten zijn.

Netjes antwoord gekregen aan de telefoon en vond de levering ook snel. En zoals gezegd aan de telefoon zo kwam de fiets ook aan. Mijn zoontje is er helemaal gelukkig mee. Wel jammer dat ik nergens snelbinders kon vinden op de site.

Snel en netjes geleverd

Goede en snelle levering. Duidelijke mail met levertijd. Fietsen snel geleverd, netjes verpakt.

Fiets is snel geleverd

Ik ben erg tevreden met onze bestelling, het is een mooie fiets. Bij het in elkaar zetten van de fiets bleek het voorrekje op meerdere plekken beschadigd. Kan gebeuren Dit gemeld via de mail en wordt netjes opgelost.

Super service!!

Nadat we de bestelling hadden betaald, zagen we dat de fiets een toonzaalmodel was dat we er in de winkel achter moesten (+200km van ons). Wij dachten dat onze bestelling geannuleerd ging worden, maar het wet toch opgestuurd naar ons. OEF!! Want ons zoontje is er super blij mee :)

snelle service goede web shop

een prima service en goede web shop. kundige helpdesk

it was smooth

ordered the bike onlile which was 50 euros cheaper than any other offer. got the bike in a few days and there were no issues at all.

Goede communicatie en voordelige merkfiets

Fijne communicatie met de eigenaar, snelle verzending, fiets perfect in orde en een voordelige prijs dankzij de outlet. Voor een volgende graag weer.

Geweldige service

Snelle levering en goede bereikbaarheid. Bij ontvangst bleek een onderdeel kapot. De webshop was goed bereikbaar en het vervangend onderdeel was binnen een paar dagen geleverd.

Nog niet ontvangen

Fiets is directheid afgegeven bij PostNL. Bezorgmoment wordt nog bepaald, ze hebben het erg druk.. (Woensdag besteld, status op maandag nog onbekend)

Dorpsstraat 56

6871AM Renkum