Pakket werd onbeheerd bij de deur achter gelaten!

Verder prima service met bestellen en antwoorden van de mails

Goede communicatie en levering

Kinderfietsje besteld voor mijn kleindochter van bijna 4 jaar. In 1e instantie werd de fiets in zwaar beschadigde doos, waardoor het fietsje ook enigszins beschadigd was, afgeleverd. De doos was, zonder toestemming, voor de deur neergezet en de chauffeur spoorslags verdwenen. Direct contact opgenomen met Remco die ervoor zorgde dat 2 dagen later een nieuw exemplaar werd geleverd. Deze keer in prima staat. Prima en snelle oplossing, geen discussie!

Snelle en goede service

Snelle reactie op mijn email na bestelling, tevens snelle aflevering.

Voorafgaand aan de bestelling van de kinderfiets en zijwieltjes heb ik telefonisch contact opgenomen met Kinderfietsshop om enkele vragen te stellen. Ik werd heel netjes te woord gestaan. Vervolgens de fiets besteld en deze werd heel snel geleverd.

Duidelijke site goede levering goed product

Op de site stond duidelijk aangegeven dat er niet bezorgd zou worden in de herfstvakantie. Voor ons geen probleem en de fiets uiteindelijk keurig bezorgd op de dag die we wilden. Een duidelijke track en trace waardoor we wisten hoe laat de bezorger zou komen. De fiets is prachtig en onze dochter is er erg blij mee.

Super service en komen afspraken na

Wij hebben voor het eerst een fiets via kinderfietsshop en het product is omschreven zoals het is. Mooi netjes verpakt en goed afgeleverd. Ook volgens afspraak. De prijs is goed. Scheelde aardig wat tenopzichte in een winkel. Wij hoopten dat de fiets voor de verjaardag van onze zoon op23-10-2021 binnen kwam en Wij hadden besteld op 17-10-2021. Na een opmerking geplaatst te hebben of hij voor de 23e geleverd kon worden hebben ze er voor gezorgd dat hij 1 dag van te voren al aangeleverd werd. Top service en top bedrijf.. zullen zeker vaker bestellen.

Super ervaring vriendelijk en snel hebben me goed geholpen via mail met beantwoorden en de fiets was niet op voorraad zodra die binne. Was hebbe ze gelijk gemaild en heb ik hem besteld echt een top service

Professionele online shop met concurrentiële voorwaarden

Beschrijving van de fietsen is goed en de snelheid van levering is zeer goed. Een aanrader. AO

Snelle levering, super mooie fiets!

Een super blije kind met zijn droomfiets.

De Pukylino loopfiets is conform afspraak geleverd.

De nieuwe Pukylino loopfiets is conform afspraak geleverd.

Keurig op tijd verzonden, mooie step!

Snel verzonden, mooie stevige step.

Service is mensenwerk

Fijne winkel, kinderfiets besteld met zijwielen. De zijwielen waren al aan de fiets gemonteerd, super service. Daarnaast ook geslaagd op een vlaggetje en een fietshelm in kindermaat. Contact verliep per email en telefonisch dus wat mij betreft perfect.

Uitstekend!!

Goede prijs! Snelle levering!

Doen wat ze beloven en top afgeleverd.

De beste prijs en afgeleverd volgens aangegeven levertijd. Ook de fiets zelf keurig net ingepakt en nagenoeg volledig afgemonteerd. Stuur omhoog en rechtzetten, zadel op hoogte zetten, trappers erop en verlichting + bel vastmaken en gaan. Kinderlijk eenvoudig. Oftewel, helemaal geen opmerkingen. Daar kunnen andere webshops nog wat van leren!

Remco bedankt voor je super service. Kado voor onze kleindochter precies op tijd geleverd

Ondanks dat jullie met vakantie waren hebben jullie toch voor een tijdige levering zorg gedragen. Superbe.

Ik vond alles goed behalve 1 puntje.. . Ik heb gevraagd in opmerkingen om de fiets op donderdag of vrijdag en het was bezorgd op woensdag, gelukkig de buurman was thuis… ook geen bel van de bezorger.

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit en goed verpakt.

Goede service vd zaak.

Ik had een fiets voor mijn zoon gekocht, maar is te klein, kon wel voor een andere inruilen. TOP !!! Dus volgend jaar ook hier een andere fiets voor mn dochter kopen.

Volledig tevreden!

Na de bestelling werd de driewieler keurig netjes afgeleverd. Snel in elkaar gezet. Het resultaat is een prachtige driewieler waarmee de kleine zeer in zijn schik is!

Alles goed gegaan. Duidelijk! En steeds op de hoogte gebracht van de levering totdat de fiets er was.

Op vraagstelling over levering werd gelijk geantwoord en met 2 dagen werd de fiets al geleverd

Snelle levering, zou een dagje te laat komen maar geen probleem kon ook een dag eerder geleverd worden. Echt heel fijn! Zeker een aanrader.

Top geregeld

Prachtige fiets hele sterke degelijke driewieler. Met goede beschrijving. Super snelle levering .

Fantastisch!

Ik heb de fiets besteld voor mijn dochter haar verjaardag, ze is er erg blij mee. en ook de levering was super snel je kon zelf kiezen welke dag en tijd. Volgende keer bestel ik weer bij jullie bedankt!

Dorpsstraat 56

6871AM Renkum