Een goede levering Me dochter is blij met haar fietsvlag

redelijk tevreden

kinderfietsstandaard was binnen een paar dagen ontvangen. alleen vervelend dat deze met een hele grote inbussleutel bevestigd dient te worden, dit was niet aangegeven in de productbeschrijving. deze maat inbus heb je niet gauw thuis liggen.

Snel en perfect.

Moeiteloos en snel,tevens erg goede service toen na 4 weken bleek dat ik de verkeerde kleur had besteld

Super service.

De fiets voor onze zoon was uit voorraad leverbaar waar bij anderen een levertijd van 3 maanden was. Gevraagd of deze nog dezelfde week afgeleverd kon worden ivm vakantie. En dit is allemaal netjes geregeld. Dik voor elkaar dus.

Snel

Goed geregeld

Duidelijke website , en snel geleverd.

Op zoek naar een fiets voor de verjaardag van onze zoon , gekozen model was overal uitverkocht. Kinderfietsshop kon er nog 1 leveren , en mooi op tijd bezorgd. En ook nog voor een hele nette prijs. Hij is heel blij met zijn nieuwe fiets!

Mooie en stoere fiets gekocht voor onze dochter. Makkelijk in elkaar te zetten. Alleen het stuur erop en fietsen maar! Snelle levering. Heel tevreden.

Precies zoals beloofd!

Voor de online bestelling gebeld voor informatie. Prettige klantenservice die met mij meedacht over de maat van de fiets die ik moest hebben. De levertijd is niet súpersnel (4 werkdagen in ons geval), maar wel precies zoals beloofd. De fiets was bijna geheel afgemonteerd, compleet en zonder schade. Goede gebruikshandleiding en 2 jaar garantie. Mijn zoon is er heel blij mee.

Duidelijke info, snelle levering

Duidelijke informatie, fietsen snel geleverd.

Snel & informatief

Er is een groot verschil in kinderfiets webshops. Mijn ervaring is heel goed. Geen lange wachttijden met bellen. Goed te woord gestaan. Snel geleverd en nog belangrijker: Op tijd geleverd. Leverancier heeft een tijdsindicatie van 15 minuten. Velen andere bieden dagdelen aan. Ze hebben een flinke afstand moeten afleggen voor aflevering en hij kwam heel keurig op tijd. De informatie voorziening op de site is ook prima. Betrouwbare toko dus!

Goed geregeld, snelle service.

Na bestelling kinderfiets een mail gestuurd over beschikbaarheid extra zijwieltjes. Deze werden er voor het transport de volgende dag er direct bij gedaan. Service en communicatie is top!

Fiets zoals omschreven, snelle levering! Top!

Erg goed geholpen en snelle levering!

Prettig geholpen. Snel antwoordt op mailverkeer. Koerier kwam netjes de fiets brengen, Snelle levering!! Echt een aanbeveling.

Heldere bestelproces en snelle levering

Dag na de bestelling was het fietsje binnen. Super1

Goede telefonische service en snelle verzending!!

Alles werd goed uitgelegd en de fiets is al zo goed als fietskaart! Trappers erop draaien, stuur recht, zadel lager en fietsen maar

Prima en snelle levering

Snel en precies zoals product omschrijving

Hier wordt fijn mee gedacht met de klant !!

Top step aangekocht van JD Bug. Na kort overleg via de mail een bestelling geplaatst en de dag erop was deze keurig netjes aan huis geleverd zoals beloofd door Remko. Onze dochter is super blij met haar verjaardags cadeau. Bedankt Remko voor het meesturen van het cadeau papier !

Fast, reliable, and hassle free

Perfecte levering

Goede en vlotte levering. Fietsen goed beschermd. Goede communicatie.

Gewelldig

Super blij er mee

Top!!!

Snelle levering, en mooie fiets.

Snelle en persoonlijke service

Heel tevreden. Mooie fiets, snelle levering, denken met je mee. Koerier die de fietsen levert ook zeer vriendelijk en klantgericht.

Ja zeer goed

Wszystko bardzo dobrze

Kontakt bardzo dobry. Towar zgodny z opisem . Polecam

• Poleciłbyś nas? Tak

Klantvriendelijke en snelle dienstverlening

Snelle en prettige afhandeling. De fiets was snel bezorgd en keurig afgemonteerd. Enkel nog even het stuur rechtzetten en de trappers eraan en fietsen maar!

Dorpsstraat 56

6871AM Renkum