Geweldig!

Keurig!

Keurig “afgemonteerde” kinderfiets ontvangen! Snel bezorgd en levering conform afspraak door de bezorgdienst. Pedalen erop, stuur recht en even het zadel op hoogte stellen... en weg was ie!

Alles top verzorgd!

Makkelijk besteld, vlot geleverd.

Pakket nog eerder verzonden dan vermeld op de website, goed verpakt en mooie aanbieding.

Snel en goedkoop

De allerlaatste tealblue yedoo step gevonden, goedkoper als elders en snel geleverd.

uitstekend

Erg mooie step gekocht en afgeleverd zoals het hoort.

Scherpe prijs, snelle levering

Voor de 2e keer een kinderfiets besteld en ook deze keer weer een vlotte en nette levering.

Mooie fiets en goede service!

Goede service en snel geleverd

Supersnelle service en levering.

Ik had zijwieltjes nodig. Bij de fietsenmaker geweest en daar waren ze niet op voorraad en de levering zou lang duren. Vervolgens via kinderfietsshop besteld en de volgende dag al geleverd. Super snelle service en het belangrijkste me zoontje kon weer fietsen.

Uitstekende en flexibele service

Ik schrijf zelden of nooit reviews. Deze mannen en speciaal Remco verdien een pluim. Kort voor sluiten post toch nog een pakketje voor mij weggestuurd. Kleinkind blij, opa blij.

De kinderfietsshop is een betrouwbare, vriendelijke winkel

Onze zoon had een fiets nodig, en met alle online fietsaanbieders, die zeggen dat ze een fiets op voorraad hebben, of dat een fiets binnen afzienbare tijd geleverd kan worden, wat dan niet zo is, vond ik het best spannend om een fiets ongezien te kopen. Ik had eerst de online kinderfietsshop gebeld over de fiets die we graag wilden hebben, en ik werd vriendelijk geholpen. De desbetreffende fiets (de fiets was voor de verjaardag van onze zoon) werd letterlijk al een paar dagen later geleverd (!), fantastisch! De transporteur cq courier die de fiets kwam brengen: ook heel goed. De fiets was netjes verpakt. Een verademing een bedrijf die netjes/klant gericht/vriendelijk/goed spul levert. De kinderfietsshop krijgt een dikke 10 van ons!

Gave fiets, netjes op tijd geleverd!

Netjes op tijd geleverd, hartstikke gave fiets. Een tip: integreer een track&trace proces waardoor je als klant op de hoogte wordt gehouden van de status van de bezorging. Nu ontving ik geen track&trace informatie per e-mail (fiets onder 20 inch). Fietsen boven 20 inch worden verzonden per koerier die zelf een statusupdate sturen. Fietsen onder 20 inch hebben blijkbaar nog geen track&trace mogelijkheden. Het is gewoon een tip van een tevreden klant!

Betrouwbaarder snelle levering

Wat een top winkel, ik belde voor een fiets voor mijn zoontje en gelukkig hadden zij nog voorraad. Even telefonisch contact gehad en ik ben zeer netjes te woord gestaan en de order is netjes afgehandeld. Ik blij mijn zoontje blij en een dikke pluim voor deze winkel.

Goeie fiets op tijd geleverd

Prima, de bestelde fiets incl gemonteerd fietsslot op tijd geleverd. 1 klein dingetje, 1 sleutel van het slot was verbogen. Voor mij een kleinigheidje.

Goede prijs en directe service!

Beste prijs. Zeer persoonlijke service, zowel klantenservice als koerier. Levering was 3 dagen. Had ook binnen 2 dagen gekund. Maar ik ben zeer tevreden!

Goed geluisterd en snel (en goed) gereageerd!

De fiets kwam snel, er bleek m klein manco maar na n belletje was alles geregeld. Snel opgelost en goed geluisterd, super!

Top en supersnelle levering ivm verjaardag zoontje

Prachtige step geleverd en direct de volgende dag in huis ivm verjaardag.

Duidelijke omschrijving en snelle levering.

Degelijke en mooie kinderfiets voor onze dochter van 5 jaar. (18 Inch wielen) Trappers monteren*, stuur recht** en zadel*** op laagste stand. Een half uurtje met hulp wennen aan de grotere maat. Daarna kan het fietsplezier beginnen. * steeksleutel 15 mm ** inbussleutel 6 mm *** steek/ringsleutel 13 mm

snelle service

duidelijke site en je word goed op de hoogte gehouden omtrent de bestelling

Alles netjes geregeld en goede informatie tussendoortje

Helemaal top en snelle levering

Goed advies en snelle levering

Goed geadviseerd en snel verzend!

Aardige medewerkers en de step was op tijd verzorgd als heb ik gevraagd want mijn dochter jarig was.

Prima in orde

Het fietsje ziet er goed uit maar is nog niet gebruikt. Goede snelle afhandeling!

Goede snelle levering. Top product.

Ik zocht een nieuwe fiets voor mijn zoon die 8 jaar zou worden en ben erg goed geholpen om een fiets naar wens uit te zoeken!

Dorpsstraat 56

6871AM Renkum