Snel goede prijs en goede service

Fiets besteld voor mijn zoon die jarig was en na 1 telefoontje is de fiets direct meegeven aan koerier waardoor hij er al op de verjaardag was

Snel besteld en binnen een paar dagen in huis.

Goed spul fijne service

Toppie

Goede prijzen, snelle levering!

Snel maar verkeerde kleur

Fiets is conform afspraak tijdig geleverd maar bleek andere kleur dan besteld. In ons geval geen probleem. En de bel ging bij eerste gebruik direct kapot. Verder mooie en degelijke kwaliteit.

Snelle services

Niets aan toe te voegen! Bestelling geplaatst, goed op de hoogte gehouden en snelle levering,top dus

alles verliep zoals verwacht.

Ik kreeg het bestelde artikel binnen de levertermijn die aangegeven stond op de webshop. Netjes verpakt en intact. Ben dus heel tevreden.

Snelle levering, voor vragen per mail zeer goed bereikbaar. Koeriersdienst ook zeer prettig en ook snel bereikbaar. Hartelijk dank

Mooie product en goede service

bestelling snel geleverd. Een missend schroefje binnen 2 dagen nagelevered. Wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling status.

Topservice

Een Alpina kinderfiets besteld (op woensdag) met het verzoek deze op de zaterdag er na te leveren. Dat is gelukt en zelfs nog extra bevestigd. Oftewel, topservice.

Makkelijke en snelle levering

Goede prijs / kwaliteit en eenvoudig te bestellen en snelle levering

Goede service. Alles volgens afspraak en op tijd geleverd!

Alles op tijd geleverd. Goede, duidelijke website.

Top geregeld tot en met bezorging

prima ervaring, goede informatie en goede bezorging

Ok

The service of the shop was very good, fast delivery. The bicycle that I bought had few damages, from the manufacturer of the bike, which costs me extra Money to be able to put the bike together and use it.

Snelle en nette service!

Online heb ik een fiets bij kinderfietsshop.nl besteld. Binnen een paar dagen had ik de fiets (netjes verpakt) in huis.

Zeer nette prijzen en snelle levering

De fiets werd snel geleverd met duidelijk communicatie vooraf. Enige minpuntje is dat het niet lukte om te betalen in de chrome browser, hiervoor moest ik internet explorer gebruiken.

Erg prettig en snel

In eerste instantie kreeg ik de factuur niet. De bestelling had ik op vrijdag avond gedaan. Maar de bevestigingsbrief met factuur zat in mijn SPAMbox, waardoor ik mij zorgen begon te maken of de bestelling wel goed was gekomen. Nadat ik hier telefonisch contact over had gehad op maandag kreeg ik te horen dat alles goed was gekomen en dat hij ‘s avonds zou komen. 5 minuten na dit gesprek belt mijn buurman aan dat er een pakket bij hem staat wat ‘s ochtends al langsgebracht was. Als dat geen snelle levering is!

Verkeerd product besteld wegens te korte omschrijving. Dit werd keurig opgelost door het juiste product alsnog opgestuurd te krijgen. Top!

Super geregeld en snel

Top winkel

Prachtige fiets

Jammer dat ik niet gebeld werd door de transporteur dat de fiets geleverd zou worden Gelukkig kon de fiets veilig afgeleverd worden bij de huismeester

Een uitstekende webwinkel

Het artikel dat ik wilde bestellen was net op hem moment dat ik tot bestelling over wilde gaan uitverkocht. Nadat ik contact heb opgenomen met de kinderfietsshop heb ik zeer snel antwoord gekregen wanneer het artikel verwacht werd weer op voorraad te zijn. Met de belofte dat ze mij per mail op de hoogte zouden brengen zodra er weer vooraad was. Deze afspraken zijn allemaal nagekomen waardoor ik net op tijd de fiets voor mijn dochters verjaardag binnen had voor een uitstekende prijs.

Niks om aan te merken het ging vlekkeloos en op tijd geleverd

Niks om aan te merken het ging vlekkeloos en op tijd geleverd

Snelle levering Snelle en goede communicatie per mail en per telefoon Kijkt mee naar aanbiedingen van andere sites,en past hierop aan

Snelle , goede service

ik ontdekte een verschil in prijs bij een andere aanbieder. Prijs is meteen naar beneden gezet zodat de kinderfietsshop de laagste prijs garantie behoudt! Top service.

prima service

Blij met de snelle levering.

Dorpsstraat 56

6871AM Renkum