Uitstekend!

Een heel goede prijs voor een hele mooie meisjesfiets. Uitstekende service en snel geleverd. De fiets is goed verpakt verzonden.

Beste prijs die er te vinden was voor deze fiets.

Koerier stond zonder bericht voor de deur, leuke verrassing maar een berichtje was fijn geweest.

Uitstekende Service

Na binnenkomst van de Loekie kinderfiets voor onze zoon bleek de bel defect. 1 belletje naar kinderfietsshop en perfect opgelost!! Na 2,dagen een mooie cars fietsbel thuisbezorgd! Uitstekende service!

Mooie fiets, perfect geleverd

Stuur rechtzetten, trappers er op en rijden... Perfect geleverd volgens afspraak

Mooie fiets

Hoewel de levering rommelig verliep, is dat prima opgelost. Mooie fiets. Mijn dochter is er superblij mee.

zeer goed

Snel leverbaar

Uitstekende service

De levering van de fiets ging heel vlug en was netjes verpakt.

Snelle, goede service.

Weinig aan toe te voegen.

Goede service tegen goede prijs

Goede service tegen goede prijs. Enige aandachtspunt in de corona tijd is rekening houden met eventuele langere levertijd. 1 á 2 dagen extra rekenen. Dit in verband met drukte Postnl waardoor ze zelf moeten leveren ook de fietsen onder de 20 inch.

Perfecte service

Hele fijne ervaring gehad met www.kinderfietsshop.nl. Bij het maken van de keuze tussen 2 fietsen zijn we via de telefoon heel goed en vriendelijk geholpen. Fiets kwam vervolgens precies op aangegeven tijd binnen. Ook was duidelijk bij binnenkomst dat de kwaliteit van de fiets goed was. Het in elkaar zetten van de fiets was helemaal niet veel werk alleen liep dit niet top omdat ik er niet over nadacht dat de ene trapper de andere kant op erin moest worden gedraaid. Gebruiksaanwijzing die bij de fiets zat had meer betrekking op algemene modellen en niet specifiek voor dit model. Dat is enige wat handiger zou zijn geweest (voor leken als ik).

Kinder fietsje voor een goede prijs snel geleverd alleen doos was stuk maar fietsje top in orde ook nog een goede service door het aansturen van een vlaggetje

Fiets is geleverd netjes volgens afspraak

Vlotte levering en netjes volgens afspraak

Kleindochter van 4 heel erg blij met haar nieuwe fiets!

Mooie Loekie 16" fiets met hulpwieltjes voor onze lieve kleindochter gekocht. Alles prima verlopen. Snelle levering zelfs in deze niet eenvoudige tijden. Degelijke garantie policy. Heel kwaliteitsvolle fiets waar ze direct mee naar buiten wou. Kleindochter blij, haar papa en mama tevreden dus wij ook. Bij een volgende aankoop, voor een van onze andere kleinkinderen, kloppen we zeker terug aan de de Kinderfietsshop.

Scherpe prijzen, snelle levering

Goede vlotte levering en ze reageren snel op vragen. Fiets werd keurig op tijd gebracht door een koerier.

Zeer positief. Dezelfde fiets voor een betere prijs. Zo kan het dus ook

Ik moet nog wel even iets vragen over het bijstellen van de 3e versnelling maar gezien de eerdere communicatie verwacht ik dat dit ook snel zal worden opgelost

Puky kinderfietshelm

Goede en overzichtelijke webshop, gemakkelijk te bestellen en zeer vlot geleverd! Woensdag besteld, vrijdag in huis in België. Ik ga hier nog bestellen!

Meer dan prima!

Goede communicatie en nog sneller bezorgd dan verwacht!

Goedkoop en betrouwbaar

Veel goedkoper dan elders. Desondanks de Coronacrisis toch nog snel geleverd EN geen verzendkosten!

Snelle en goede levering!

Snelle en goede levering!

Top en snel

Snelle levering, mooie fiets

Perfecte afspraken en levering

Super klant gericht!!!

Vriendelijke en klant gerichte eigenaar. Doet wat hij afspreek en nog wat extra. Snelle levering zoals afgesproken. We zijn dik tevreden met onze aankoop. Groetjes uit Maastricht

Super bedrijf met snelle levering en service

Goede site met goede prijs Snelle levering en super service

Dorpsstraat 56

6871AM Renkum