We zijn goed geholpen en geadviseerd. De fiets was binnen een paar dagen bezorgd. En hij is heel mooi!

Snelle reactie van kinderfietsshop na bestelling en op mij vragen ivm met een levering die door de vourier in 2 delen ipv 1 werd gedaan.

Snelle leverering en extra service

Fiets is snel geleverd. Bleek dat er een verloopventieltje nodig was voor het wiel. Het is gratis nagestuurd. Top service!

Snel en vriendelijk

We zijn erg tevreden over de snelle service. Ik belde vrijdag met de vraag of er een kans was of we zaterdag, op de verjaardag van onze dochter, nog een fiets konden ontvangen. Er kon uiteraard niets beloofd worden maar er werd wel toegezegd gelijk de fiets klaar te maken voor verzending. De fiets is zaterdag om negen uur smorgens al bezorgd en de fiets komt exact overeen met de foto’s en omschrijving. Onze dochter heeft het eerste rondje al gefietst. Erg blij mee!

Uitstekend, zeer tevreden

Snelle verwerking van de order en de levering.

Vragen keurig beantwoord. En de fietsen zijn keurig verpakt

In één woord fantastisch! Perfecte goede communicatie en een zeer snelle levering! Ben een zeer tevreden klant! Bedankt!!!

Betrouwbaar en zeer snelle levering!

Snelle en correcte levering

Goede informatie.klopt er iets niet word direct opgelost.aanrader

Goed product, snelle levering

Goede overzichtelijke website, bestellen gaat snel. Concurrerende prijzen

Snelle en duidelijke levering

Mooie prijs en snelle levering. Ze is morgen jarig dus dan pas ervaring met de fiets maar het was al heel fijn dat ze met bezorgen 30 min vooraf even belde dat ze eraan kwamen.

Alles klopte

zeer goed

Alles zo als beloofd

Wij hebben een kinderfiets besteld. Ik heb vooraf gebeld om zeker te weten dat hij op voorraad was. Levering was binnen 5 werkdagen zoals beloofd. Wij hebben een tijdstip gekregen van de bezorger met een tijdslot van 1 uur een de mogelijkheid om het te veranderen. Super! Zeker een aanrader.

Goede en snelle levering!!

Niet aan toe te voegen 👌

👍🏻

Fantastische en stoere fiets geleverd! Mijn zoon was er erg blij mee!

Snel en goed!

Snelle bezorging

Onze kleindochter blij met haar nieuwe step Bedankt voor de snelle levering

Top prijs top service

We hadden op vrijdag avond een fiets besteld voor onze zoon. Hij zou de eerst volgende werkdag bezorgd worden. Netjes een mail gekregen dat de fiets verzonden was, helaas geen track en tracé. En maandag middag (dat is de eerst volgende werk dag) kwam daar de fiets. Prachtig ding! Dus goede service, komen hun belofte na en scherp geprijst. Zeker voor herhaling vatbaar!

Snelle reacties en levering

Prijzen vanwege laagste prijs garantie snel aangepast. Correcte leveringen en communicatie

Snelle levering. Snelle respons op vraag!

Gewoon in orde!

Goede prijs, snelle levering, alles prima!

Helemaal prima!

Fantastisch geregeld!!!!

Voor de verjaardag van mijn dochters was ik op zoek naar een tweetal fietsen. Had de fietsen ergens anders besteld maar kreeg na bestellen de boodschap dat de fietsen pas een week later geleverd konden worden terwijl bij het bestellen 1-2 dagen werd beloofd. Vervolgens heb ik met Kinderfietsshop gebeld op donderdag om 17:10 en kreeg Remko aan de telefoon die aangaf ze snel te kunnen leveren. Ik heb de fietsjes besteld via de site en in overleg met Remko een kort bericht meegegeven dat hij ze uiterlijk maandag zou leveren. De volgende ochtend werd ik door de bezorger gebeld of er tussen 12:00 en 14:00 iemand thuis kon zijn want ze hadden de opdracht gekregen om de fietsjes zo spoedig mogelijk te leveren. Wat blijkt Remko heeft ‘s avonds de fietsjes nog gereed gemaakt zodat ze de volgende dag al geleverd konden worden. Wat een superservice. Kinderfietsshop bewijst dat een scherpe prijs niet ten koste van de kwaliteit hoeft te gaan. Staat je fiets er tussen dan is het aan te raden hem hier te bestellen.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Komt afspraken na, snelle levering en scherpe prijs.

Snelle verzending

De artikelen waren goed verpakt en snel verzonden.

Dorpsstraat 56

6871AM Renkum