Oke, maar...

De puky 12” inch kwam met een niet zo’n duidelijke gebruiksaanwijzing die niet helemaal bij de fiets paste. Montage was daardoor vrij lastig en de ketting viel er ook nog af. Inmiddels fietsje door fietsenmaker laten fixen a 25 euro. Mail gestuurd naar webshop maar nog geen antwoord ontvangen. Ik zou de kosten graag terugkrijgen.

Super service !

Ik had helaas het verkeerde fietsmandje besteld. Het juiste mandje is super snel op de post gegaan zodat we het oprijd in huis hadden om cadeau te doen !

Made in Europe kwaliteit met goede service

Bestelling is goed verlopen. Heb van tevoren kort telefonisch contact gehad over de levertijd, wat allemaal prima was

Supermooie fiets

Zeer mooie fiets en prijs was super ten opzichte van de winkels hier in de buurt zal jullie zeker aanbevelen

Prachtige fiets

Mijn kleinzoon vond de fiets heel mooi

Geweldig!

Snelle levering ! Cadeau voor de kerst, dus ruim op tijd.

Snel geleverd, compleet

Producten makkelijk te vinden en bestellen, snel geleverd.

Helemaal prima

Levering en kwaliteit conform afspraak.

Snel , terzake en kundig

Prettig contact, goedd informatie en niet alleen voorlezen wat in de folder staat

Helemaal tevreden

Even gebeld over levertijd. Was keurig op tijd zoals meneer aangaf.

Goede prijs en snel geleverd

Precies wat je verwacht van online bestellen. Enige verbeterpunt was dat de schroeven in apart zakjes meegestuurd kunnen worden

Een goed product met een goede prijs!

We hebben voor het eerste besteld bij deze website. We zijn erg tevreden met de fiets, het is van goede kwaliteit! De levering was ook snel.

Goed advies en snelle verzending

Mijn zoon is erg blij met zijn nieuwe fiets!

Overtrof onze verwachtingen

Wij deden voor het eerst zaken met de Kinderfietsshop en bestelden twee fietsen. De contacten middels de e-mails inzake de verzendingen verliepen meteen heel soepel. Wij hebben niet hoeven te bellen en alles werd keurig volgens afspraak geleverd. Mooie fietsen voor een mooie prijs. Ze ( de fietsen ) kregen alom lof toegezwaaid.

Perfect geregeld!

Van bestelling t/m aflevering erg tevreden!

Mooie degelijke fiets!

Goede service en goede kwaliteit fiets, voor een zeer nette prijs. Enige minpuntje was dat de koerier mij niet op de hoogte heeft gebracht wanneer de fiets geleverd werd. Het tijdsbestek van 1-4 werkdagen is vrij ruim dus het was een geluk dat de koerier mij trefte, ik stond op het punt van weggaan. Verder 100% tevreden.

een dikke tien de redder in de nood en snel!!!!

het was een belletje en... de fiets stond als het ware al bij de postbesteller... heel fijn want door uw medewerking dik op tijd voor de 5e verjaardag vanTim!!! een super service....

Later geleverd dan verwacht

16 oktober besteld en op vrijdag 25 oktober geleverd. Niet zoals in de bevestiging. Wel degelijke fiets.

Snelle levering, degelijk product.

Besteld en snel geleverd

Binnen 2 dagen na bestelling via een bezorgdienst thuis afgeleverd.

Prima meegedacht en snelle service!

Kinderfiets vrij laat voor de verjaardag aangeschaft met daarbij de opmerking of die wat sneller geleverd kon worden. Ze dachten fantastisch mee en kwamen hem ‘s avonds (2 dagen vòòr de verjaardag) bezorgen. Maar eerst een telefoontje of het kon. Goed meegedacht of de kinderen al op bed lagen en er dus geen verrassing werd verpest. Topservice en prachtige fiets!

Fiets voor mijn zoon binnen 2 dagen binnen. Keurig afgeleverd door een vriendelijke bezorger.

Snelle en goede service

Twee fietsen besteld waarbij er snel een bevestiging kwam van betaling en vervolgens een snelle levering. Er miste een ventiel dopje (een speciale) en deze wordt meteen opgestuurd. Prima service!

Bijna niks op aan te merken

Een zeer scherp geprijsde Alpina trial kinderfiets gekocht via de webshop en de volgende dag keurig netjes afgeleverd. Klein verbeterpunt; een bestelling plaatsen op je mobiel is in mijn ogen niet heel gebruikersvriendelijk

Dorpsstraat 56

6871AM Renkum