Eerlijk en betrouwbaar!

Voor de eerste keer besteld bij deze webshop. We waren op zoek naar een fiets voor onze dochter, voor een redelijke bedrag. Toen zagen we bij Kinderfietsshop een hele mooie Alpina voor een scherpe prijs. Inmiddels rijdt mijn dochter heel blij en trots rond op haar nieuwe fiets. Snelle levering, netjes verpakt. Zeer aan te bevelen deze webshop

Snel, betrouwbaar en ook nog goed geprijsd.

Step besteld voor kleinzoon, op tijd geleverd. Top

Geweldige service

Loopfiets voor kleindochter besteld dag erna fiets in huis top👍🏻Veel succes verder met jullie zaak👌Groetjes Ad bruggeman

Gewoon top, zoals het hoort

Heldere website, betalen via IDEAL en na twee dagen de fiets in huis die ik besteld heb. Gewoon top, zoals het hoort!

Prima webshop en prijzen.

Doen wat ze beloven; ook m.b.t. de laagste prijsgarantie! Snel betrouwbaar en een prima service.

Top service!

Voor onze zoon een Alpina fiets besteld maar deze voldeed niet aan onze verwachtingen. Dit is heel netjes opgelost door Kinderfietsshop.nl. We mochten een nieuwe fiets uitzoeken en de oude fiets werd kosteloos bij ons opgehaald. inmiddels rijdt onze zoon vol trots op zijn nieuwe Puky!

Als ik zoek naar reviews en ervaringen over webwinkels heb nog wel eens mijn twijfels of ze echt zijn. Dus ik vind het belangrijk om ook een beoordeling in te vullen. De prijs speelt een belangrijke rol maar voor mij ook de bereikbaarheid van de winkel als er iets mis is. Scherpe prijs en snel geleverd dus ik ben heel tevreden.

Prima verlopen

Kinderfietsje besteld en netjes ook ontvangen. Prima.

Perfect verlopen

helemaal tevreden , scherpe prijs , klantvriendelijk , snelle bezorging

Probleem met trappers snel opgelost

Online bestelling snel en makkelijk. Gestuurd na 1 dag, geleverd na 3 dagen. Stuur recht en trappers erop. Onze zoon heel blij ermee. Eerst dag echter gevallen een 1 trapper was het einde afgebroken. Klantenservice geemaild en nieuwe (steviger) trappers opgestuurd. Super klant vriendelijk, hoefde niet zelf achter Alpina aan te gaan.

Heel erg tevreden👍🏼

Goed telefonisch bereikbaar en goed advies gekregen. Fiets online besteld en snel geleverd. Makkelijk in elkaar te zetten alleen even het stuur, trappers en voorrekje vast hoeven zetten. Mooie fiets mijn dochter was er erg blij mee.

Snel en correct geleverd

Snelle levering in stevige doos. Alleen nog ff stuur rechtzetten, zadel stellen en de trappers erop schroeven en klaar.

correcte levering

de beste en snelste levering en prijsstelling die we hebben gehad . is voor herhaling vatbaar.

Uitstekend van bestelling tot uitlevering

Uitstekend van bestelling tot uitlevering

Leuke fiets, goeie prijs, snelle levering

Ruime keus op de site, leuke en goede kinderfietsen. Werd snel geleverd en was goed verpakt.

Snel geleverd. Scherpe prijs.

2 kinderfietsjes besteld. Werden super snel geleverd. Netjes in stevige dozen.

Mooie, degelijke fiets aan een interessante prijs en correct geleverd!

We zijn heel blij met deze aankoop: alle info werd duidelijk vermeld, telefonisch contact was zeer vriendelijk en correct, de levertijd was juist ingeschat, ... kortom: zeer tevreden!!

Uitstekende service en prijs

Wederom een fiets besteld, kwam keurig op tijd aan. Prijzen is prima en het assortiment ruim genoeg, ruimer dan de plaatselijke fietsenwinkel. Aanrader!

Goede service & communicatie

Leuke Puky step voor mijn zoon besteld voor een OK prijs. Verzending bij dpd ging wat moeizaam, maar Remko hield ons netjes op de hoogte en step kwam op tijd aan! Prima!

Snel geleverd.

Mooie fiets, goede prijs en snelle service.

Super leuke step en snel geleverd!

Super leuke step besteld voor onze dochters. Snel geleverd! Het monteren ging wat minder goed ivm 1 van de remmen die niet helemaal goed zat, even neefje gebeld die fietsenmaker is en toen was het snel klaar. Er zijn al lekker wat kilometers mee gestept.

Vandaag besteld, morgen in huis

Step besteld voor een mooie prijs. Vandaag besteld, morgen in huis. Was wel een hele klus om zelf in elkaar te zetten. Had verwacht dat hij in twee delen afgeleverd werd, maar waren wel 20 delen.

Goed advies snelle en goede levering.

Goed telefonisch advies. Snelle en goede levering.

Snelle levering en service!

Step is snel bezorgd, bij het in elkaar zetten bleek dat een van de remblokjes los en incompleet was. Na mijn mail hierover had ik direct reactie van Remko (op vrijdagavond), het ontbrekende onderdeeltje, ws losgeraakt tijdens transport, is meteen nagezonden. Zo had mijn dochtertje een complete step voor haar verjaardag!

Dorpsstraat 56

6871AM Renkum