Super snelle levering

Super snelle levering en netjes echt een aanrader om daar een fiets te bestellen

snel en goed geleverd

Zijn nagekomen wat ze beloofden. Fiets naar wens

Snel geleverd zoals beloofd

Makkelijk besteld

Snelle levering, prijs goed, wel zelf afmonteren

de fiets kwam snel en goed verpakt bij ons aan. Verpakkingsmateriaal zat nog om frame stuur en wielen, dus hij was erg goed beschermd. Ik had alleen niet verwacht dat we hem zelf moesten uitpakken en afmonteren. Dat viel wel mee, maar zou misschien op de site vermeld kunnen worden. Al met al tevreden met de aankoop.

Prima adres

Snelle en correcte levering!

Snelle levering, prima service

Zoals hierboven al omschreven, snelle levering en prima service. Duidelijke website.

Aantrekkelijke prijs, helaas is de fiets na 6 dagen nog steeds niet geleverd

Duidelijke website. Zeer scherp geprijsd. Besteld en betaald. Dag daarna een mail ontvangen dat de betaling was ontvangen. Daarna een mail ontvangen dat de koerier binnen 1-4 werkdagen contact met ons opneemt om de fiets te bezorgen. Morgen is de 4e dag. Ik hoop dat hij dan komt, want mijn zoontje (6 jaar) houdt de spanning bijna niet vol

Super bedrijf

Bij de bestelling ontbrak een onderdeel. Na telefonisch en email contact werd dit ontbrekende onderdeel keurig nagezonden.

Zeer concurrerende prijs voor dit mooie kinderfietsje!

Wat vele andere aanbieders niet lukte kon bij kinderfietsshop wel: n.l. binnen 24 uur geleverd. Alleen was er een kleinigheidje, de schaal van de bel was kapot.

Vrijdagavond besteld en dinsdag belde de koerier of hij de fiets kon komen afleveren. Goede prijs en duidelijke e-mail bevestigingen. Onze zoon is supertrots op zijn Loekie Snake. Bedankt Remko.

Shell en goedkoop

Fijn bedrijf

Goede service en in duidelijke afspraken betaalbare fijn bedrijf

Snelle levering, mooie prijs, super leuk fietsje, stevig, fijne zijwieltjes, dochter is er helemaal gelukkig mee!!

Goede snelle service

Op een dag besteld, volgende dag thuis.

Correcte en snelle levering

vandaag besteld, morgen in huis, zoals beloofd.

Zeer goede, snelle en flexibele service

Bestelde fiets werd volgens opgave volgende werkdag geleverd en toen we op opgegeven tijd net thuis waren on op diezelfde dag nog voor een andere dag gekozen worden en de bestelling kwam binnen het aangegeven uur, ondanks tijdelijke omleiding in onze buurt.

Goedkoop maar trage en incomplete levering

Zaterdag besteld. Vrijdag in huis. Fietsbel helaas defect en verkoper reageerde niet op de klacht helaas. Maar goed scheelt uiteindelijk behoorlijk tov de prijs in de regulier winkel.

Op en top de volgende dag al in huis

Ik had gebeld en gevraagd hoe snel het geleverd kon worden en ja de volgende ochtend al in huis

Goede en snelle service

De fiets werd snel geleverd, helaas was deze beschadigd maar dit is uitstekend opgelost. We hebben een nieuwe fiets gekregen, deze was ook weer snel geleverd. Kortom een snelle en goede service.

Prima service, snel geleverd

Alles is perfect gegaan. Binnen een paar dagen de fiets in huis. Zouden alleen gebeld of gemaild worden voor een afspraak. Maar stond de bezorgdienst al voor de deur. Gelukkig waren we thuis. Volgende leer zou ik zo weer bestellen

Dit bedrijf komt netjes en zeer correct over.

Ik had eerst gebeld voor een paar vragen en werd zelfs terug gebeld voor het antwoord. Heel netjes, dus goede services.

goed stepje snel geleverd

We hebben voor ons kindje een stepje besteld, alles ging goed, op tijd geleverd,helemaal tevreden.

Niets op aan te merken, gewoon zo door gaan met jullie snelle leveringen.

Super snel en prima service!

Fiets is super en snel afgeleverd. Online kon ik makkelijk de aflevering aanpassen naar een dag waarop ik thuis was.

Grandioze service.

Had problemen met de fiets van mijn dochter. We mochten direct langs komen en ondanks het erg druk was werden we direct adequaat geholpen voor we het wisten hing de fiets in de takels en werd het probleem opgelost.

Dorpsstraat 56

6871AM Renkum