Supersnelle levering anti-inbraakfolie en perfect op maat gesneden
Het viel reuze mee om deze anti-inbraakfolie (8 mil) op het raam te plakken. Wij beplakten 12 ramen (ook een paar vrij grote van 150x80 cm) hiermee en hadden hier erg tegen op gezien, maar ons viel het erg mee, dus. Wel handig om dit klusje met 2 personen te doen. Belangrijk om verf die over de kitrand tussen het raam en het kozijn heen is geschilderd helemaal weg te krabben en ook verfresten en vuiltjes en vet op het raam goed weg te halen, want daar krijg je luchtbubbels die niet meer weg gaan. De folie alleen op het raam plakken tot aan de kitrand, want op de kitrand plakt er niets en als je de folie later een beetje bij moet gaan snijden gaat de verf die op de kitrand zit een beetje onder de folie zitten en daar plakt het niet goed meer en krijg je luchtbubbels! Wij hadden de precieze maten van de ramen doorgegeven en hoefden daardoor ook bijna niets weg te snijden, maar op een paar plaatsen dus wel een beetje luchtbubbels doordat er bij het snijden resten van de kitrand onder de folie waren gekomen.