Pluspunten
Vandaag gebeld en meteen opgepikt...SUPER!!!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Snelle levering; ook dat het adres niet klopte is er professioneel gehandeld door via sms de juiste gegevens op te vragen
het spiegelfolie houdt de inkijk savonds niet tegen, dat wel vermeld mogen worden.
Vervelend om te horen dat de folie niet geheel aan uw verwachting voldoet. Op de site staat vermeld: Biedt geen bescherming tegen inkijk als het binnen lichter is dan buiten. Wellicht is dit niet duidelijk genoeg, we zullen dit intern bespreken of het op de website aangepast moet worden.
Pluspunten
Uitstekende en snelle service. Ook rondom feestdagen. Waar mogelijk wordt afgeweken van de standaard afmetingen, zonder dat dit de levertijd beinvloed.
VerbeterpuntenMobiele site versie werkt goed maar afbeeldingen blijven bij mij te groot voor een snel overzicht.
Pluspunten
snelle verwerking
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie. Telefoon en e-mail.
VerbeterpuntenMisschien foto`s op de website plaatsen van het product gebruikt. Het is moeilijk te zien op internet zonder realistidche foto.
Pluspunten
Hele nette communicatie. Goede service!
Pluspunten
Goed vakkundig en snel geleverd
VerbeterpuntenAlles ging goed
Pluspunten
Mijn bestelling in een dag geleverd, duidelijke uitleg op de website.
Pluspunten
Goede service en goed advies
Pluspunten
Snelle levering, compleet en goed verpakt
VerbeterpuntenHeb er niks op of aan te merken alles is tot in de puntjes verzorgd
Pluspunten
Een duidelijke overzichtelijke website en product aanbod. Zeer snelle reactie op vragen via e-mail. Snelle levertijd.
Pluspunten
Komt afspraken na en levert snel. Fijne communicatie.
Soderblomplaats 25
3069 SB Rotterdam