Super makkelijk. Ze maken eerst een opzetje, hier hoef je niet voor te betalen, pas als het is zoals je wilt. Top
Het naambordje is echt van een hele mooie kwaliteit. De afbeelding van de zwaan is heel scherp en de letters zijn er sierlijk opgedrukt. Ik kan het iedereen aanraden, helemaal waar voor je geld!
Naambordje incompleet geleverd (enveloppe was opengescheurd). Na mailverkeer direct nieuw compleet naambordje ontvangen binnen paar dagen!
Wat een fantastische service geeft jouwnaambord.nl. Voor speciale afmetingen / vormen van plexiglas draaien ze de hand niet om. Vragen sta vrij en ze zullen je verrassen. Als je twijfelt kies dan zeker voor jouwnaambord.nl dan kom je er altijd uit. Super vriendelijk en services gericht.
Originele beoordeling
Wat een fantastische service geeft naambord.nl. Voor speciale afmetingen / vormen van plexiglas draaien ze de hand niet om. Vragen sta vrij en ze zullen je verrassen. Als je twijfelt kies dan zeker voor naambord.nl dan kom je er altijd uit. Super vriendelijk en services gericht.
Twee keer was er iets mis gegaan met ons naamboordje. Elke keer als ik mailde werd er keurig geantwoord. Uiteindelijk 3 x opgestuurd gehad en nu top. Supergoede service en prachtige boordjes!!!! Ga zo door!!
Met wat tips van de ontwerper zijn we er samen snel uitgekomen. We waren toe aan een nieuw naambord. Maar dan wel met onze trouwe viervoeter in beeld. En dat is naar volle tevredenheid gelukt. Helemaal happy de toekomst tegenmoet met onze hond erbij verwerkt.
Duidelijke website voor het zelf ontwerpen van een naambord. Per email eerst voorbeeld ontvangen om daarna te beslissen of ik akkoord ging. Na akkoord bevinden werd het bord binnen enkele dagen per post geleverd. Het voldoet zeker aan onze eisen en zullen het bedrijf zeker aanbevelen
In verband met de herdenkingsbijeenkomst van omgekomen collega's zochten wij een paaltje met gedenkbordje voor plaatsing bij een Perenboom. Donderdagmiddag hebben wij het verzoek gedaan en maandag konden wij de ceremonie voltooien met een prachtig gemaakt bordje, geheel naar onze smaak. Super bedankt voor de snelle service en fijne afhandeling van onze bestelling.
Mooi materiaal en goede snelle service.
Zeer goed werk, en snel geleverd
Het naambord is precies conform opdracht. Prima!
Bestelling werd snel opgenomen en besproken wat ik precies wilde.
Naambordje besteld en proefdruk gekregen via mail waarbij bleek dat we ons huisnummer niet mooi vonden. Dit via mail aangegeven en direct voorstel gekregen met ander type nummer en dat was precies wat we mooi vinden. Fijn dat er meegedacht werd. Bordje direct besteld en we zijn erg tevreden.
Mooi product voldoet aan de verwachting
Naambordje besteld van plexiglas met een foto van ons hondje erop, het bordje is snel geleverd en van goede kwaliteit, Makkelijk te bevestigen aan de muur, Hele goede service verleend na een klein minpuntje op de foto, het probleem was snel opgelost!! Nu hangt ons naambordje prachtig aan de muur bij de voordeur. Zal er zeker nog eens bestellen als dat nodig is.
En dat is het oordeel van een gepensioneerde constructeur.
Snelle service goede kwaliteit
Dit bedrijf denkt met je mee en geen enkele verandering is een probleem. Bedankt voor mijn mooie naambord!
Goede kwaliteit
Fijn dat we konden overleggen via de mail, snelle reactie
Ik ben zeer tevreden over jouw Naambord. Ze hebben mij goed geholpen met design en goede kwaliteit en snel klaar. Echt een aanrader Jouw Naambord.nl Communicatie zeer goed. Ze begrijpen wat jij wil. MvG Chris Koa
Voor ons nieuwe huis een mooi bordje. Eenvoudig besteld en op verzoek snel afgeleverd. Super gedaan!
de Fok 9
1742 PC Schagen
Naambordjes voor bij uw voordeur. Met een assortiment van meer dan 900 borden van o.a. aluminium, RVS, plexiglas, gravoglas, leisteen, hardsteen, messing en hout bieden wij een zeer uitgebreid assortiment. Of u nu een budget bordje zoekt of een exclusief exemplaar, Jouw Naambord heeft het bord dat u zoekt. Maar als we het niet hebben, dan maken we het.