We hebben voor ons nieuwe huis een naam/huisbordje laten maken met een trekker logo erbij omdat wij samen erg fan van IH trekkers zijn. Het ontwerp werd snel gemaakt en precies zoals ik wilde. Het is een duidelijk proces en wat ik erg fijn vond is dat je eerst nog niks hoeft te betalen totdat je akkoord hebt gegeven voor het ontwerp. Toen ik akkoord gaf op het ontwerp is het direct gemaakt en 2 dagen later lag het in de brievenbus, dit gaat dus enorm snel! Wat ook prettig is voor de leken onder ons is dat je instructie bij het product krijgt en dat er duidelijk wordt aangegeven dat het om linkse draad gaat. Mijn vriend heeft het bord bevestigd, het enige nadeel en waarom ik geen 10 geef is dat de schroeven direct afbraken tijdens het monteren. Dit was voor ons geen probleem omdat wij zelf genoeg spullen hebben om dit in orde te maken, maar dit kan voor anderen wel een probleem zijn en dit is belangrijk om te weten.
Wij wilden een herdenkingsplaatje voor een dierbare overledene. Iets dat tegen barre weersomstandigheden bestand is boven op een berg. En ook met een foto. Omdat je eerst een ontwerp krijgt, dat je dan nog eventueel kan veranderen, kan je nooit voor onaangename verrassingen komen te staan. Wij zijn dan ook zeer tevreden met het eindresultaat! En het werd nog snel geleverd ook.
Ik kreeg mijn naambord(en) snel geleverd en ze voldeden volledig aan mijn verwachtingen. Daarnaast ook attente klantenservice die meteen een reserve onderdeel toestuurde, nadat ik die bij de verhuizing was kwijtgeraakt. Kortom: een goed bedrijf die zijn beloftes waarmaakt!
Ik wilde een naambord in een net iets andere afmeting. Heel goed geholpen en een prachtige kwaliteit!
Reageren snel, denken mee en versturen snel.
Na de proefdruk, werd ons bord super geleverd
Zeer correct, alles zoals vermeld op de site.
In mijn zoektocht naar een plantensteker kwam ik op de website van jouwnaambord.nl terecht. Mijn informatieverzoek was in 1e instantie niet goed aangekomen, maar na een telefoontje hadden we snel de order voor elkaar. Goed en vakkundig advies, makkelijk en vriendelijk in de communicatie en producten zijn van goede kwaliteit en heel snel geleverd. Bedankt en succes!
Prima dikte van het bord. Stevig en mooi uitgesneden. Precies zoals we hadden gevraagd. Krijgen veel complimenten
Na voorgesprek snel de offerte(s) ontvangen en gezamenlijk tot een uitvoering besloten. Heldere communicatie en vlotte afhandeling / levering. Omdat het bord zijn kwaliteit in de loop van de tijd zal moeten 'bewijzen' een totaal-score 8.
Naambord staat professioneel. Goed advies gekregen voor een weerbestendig naambord. Mijn vorige naambord was na 5 jaar aangetast. Na bestellen binnen 2 dagen geleverd!
Er is een mooi ontwerp gemaakt en de levering ging snel. Kwaliteit is erg goed. Ik ben zeer tevreden. Zeker een aanrader!
Mooi product van goede kwaliteit en handig ophangsysteem meegeleverd.
Voor persoonlijke service plus snelle bezorging - bent U hier op het goede adres !
Mooi naambord, nog niet eerder zo'n kunstzinnige gezien en mooie afwerking en eenvoudige montage. Alles top dus.
Heel blij met mijn mooie naambord.
Het is een mooi bord, dat makkelijk op te hangen is. Prijs/kwaliteit is goed. Snelle levering.
Het resultaat is super mooi. Ze regeren snel ook als je het voorbeeld toch nog iets anders wil hebben.
Wij zijn zeer tevreden over het bestelde naambord. Voorafgaand aan de bestelling de juiste adviezen gekregen. Prima communicatie en service. Kortom een aanrader.
Dit was mijn eerste bestelling bij naambord.nl Makkelijk te maken via de site, nog een paar aanvullende tekst toegevoegd. Kreeg het eerste ontwerp te zien, en meteen heel te vreden. Nog eens telefonisch contact gehad, en goed en tevreden geholpen. Ik zal hier zeker nog eens iets bestellen.
goede en snelle communicatie, top service en mooi kwaliteit product.
Alles verliep voorspelbaar en tijdig. Mooi product. Precies zoals besteld.
Enig nadeel: het duurde een week om het pakket te krijgen. Wellicht door de postbezorging, Het bord zelf is prachtig. Duidelijke instructies en vooral het ontwerp vooraf is een heel fijne manier om het juiste te bestellen!
Goede ervaring met service, bereikbaarheid en levering
de Fok 9
1742 PC Schagen
Naambordjes voor bij uw voordeur. Met een assortiment van meer dan 900 borden van o.a. aluminium, RVS, plexiglas, gravoglas, leisteen, hardsteen, messing en hout bieden wij een zeer uitgebreid assortiment. Of u nu een budget bordje zoekt of een exclusief exemplaar, Jouw Naambord heeft het bord dat u zoekt. Maar als we het niet hebben, dan maken we het.