Ik ben superblij met mijn naambord. Eindelijk mijn bedrijf zichtbaar.
Het is al mijn tweede naambordje via "Jouw Naambord", helemaal tevreden.
Ik ben goed geholpen, wist zelf niet precies wat ik wilde. Uiteindelijk heel blij met het resultaat.
Snelle levering maar helaas zat er een foutje op het naambord. We hebben wederom snel een nieuwe mogen ontvangen.
Mijn bord met het logo van mijn praktijk Anker Praktijk TBT is prachtig geworden. Nu kunnen mijn cliënten me nóg beter vinden. Helemaal af met de aluminium bevestiging zodat het bord van de muur af komt en mooie diepte geeft. Ik ben er heel blij mee
Het kind kan de was toen, zo makkelijk gaat het. Bij grafisch technische vragen netjes en snel geholpen. Het bordje hangt er nu buiten netjes bij.
Goede communicatie, bord is precies geworden zoals de afbeelding.
Bordje is van goede kwaliteit, stevig en exact uitgevoerd zoals besproken. De persoonlijke service is fantastisch, je kan in de mail precies aangeven hoe je het wilt. Fijn om contact te hebben met een persoon ipv enkel een programma (wat altijd gelimiteerd is). Enige wat ik minder mooi vind is dat de afdekknopjes een andere kleur wit hebben dan het bordje zelf. Dat doet wat af aan de uitstraling.
Snelle reactie, en 1 e foto was niet goed , dus netjes een mail gekregen , dat ik een beter pdf bestand moest sturen . Heel erg fijn zulke communicatie.
Ik heb precies gekregen wat ik wilde. Prachtige kleurenfoto met mijn naam erop. Moest klein beetje aangepast worden en wilde er honden en kattenpootjes op en kreeg het exact zoals ik in mn hoofd had. Echt top! Ook makkelijk op te hangen. Aanrader!
Werkelijk altijd fantastisch en vakkundig werk.
Zeer positief.
Na vergelijking koos ik voor Jouwnaambord. De prijs is één van de laagste en het ontwerp ging heel makkelijk. Levering was sneller dan verwacht. Erg blij met het resultaat.
Ik was al een tijd op zoek naar een naambord. Wist ook niet echt hoe ik het mij moest voorstellen. Zag het een en ander voorbij komen op jouwnaambord.nl. Wat echt fijn was, is dat er proef exemplaren werden opgesteld en naar je werden verzonden. Zo kon ik een indruk krijgen hoe mijn naambord eruit zou komen te zien. Na een kleine aanpassing mijn bord definitief besteld. En hij is in het echt nog mooier. Ik ben er blij mee.
Ik kreeg mijn naambord redelijk snel geleverd, het ontwerp was er zelfs heel snel. Wat aanpassingen waren zo gedaan en het naambord is heel mooi!
Het bord dat ik heb laten maken ziet er mooi en professioneel uit. Ik krijg veel complimenten en het is duidelijk voor cliënten.
Wat mij vooral positief opviel was dat het toch vrij complexe logo zeer nauwkeurig gemaakt was op het RVS. Verder zag het er ook uitstekend uit. Communicatie was goed en duidelijk.
Snel en vakkundig een naambord voor de kerk gemaakt. De logo’s o.a. het PKN logo komt goed tot uiting. Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Open Hof Kampen
Snelle levering en prima naambord
Heel mooi persoonlijk ontworpen naambordje. De ontwerpen waren ook snel binnen via de mail en ook perfect aangepast naar mijn wensen. De levering was ook supersnel, dus ik zou zeker aanraden hem hier aan te schaffen!
In een woord prachtig. Iedereen die het ziet, was dol enthousiast. Een sieraad voor ons nieuwe huis.
Snelle service en mooie kwaliteit!
We zijn prima geholpen door dit bedrijf met het maken van een mooi ontwerp voor borden bij onze ecologische tuinderij. Snel contact via email en telefoon en uiteindelijk vlotte levering.
Niets over te klagen
de Fok 9
1742 PC Schagen
Naambordjes voor bij uw voordeur. Met een assortiment van meer dan 900 borden van o.a. aluminium, RVS, plexiglas, gravoglas, leisteen, hardsteen, messing en hout bieden wij een zeer uitgebreid assortiment. Of u nu een budget bordje zoekt of een exclusief exemplaar, Jouw Naambord heeft het bord dat u zoekt. Maar als we het niet hebben, dan maken we het.