Een mooi naambordje geheel naar onze zin gemaakt. Voldoet helemaal aan het voorbeeld. Ook aan de wijziging is keurig voldaan. Kortom Top!
Goed geholpen ook na een aantal aanpassingen.
Goede en snelle service . Betrouwbaar.
keurig gemaakt en netjes geleverd
Vlot besteld, geleverd en een mooi bord!
Ik werd goed geadviseerd en ben heel tevreden over de kwaliteit en de uitvoering van het bordje. Bovendien was alles heel snel geregeld.
Kentekenplaat is snel en goed verpakt geleverd voor een prima prijs.
Mooi afgewerkt
Mooi naambord, goede prijs, netjes verpakt, alles volgens afspraak
Ik ben heel erg blij met mijn naambordje . Hij is echt heel mooi geworden en de levering was ook lekker snel
Was heel blij met het voorbeeld dat je kreeg via de mail. Je kon goed zien hoe het werd en bij binnenkomst klopte dat helemaal. Super blij mee.
Fijne samenwerking, alle tijd voor je vragen. En een heel mooi product geleverd. Ga zeker reclame maken voor jullie want verdienen een dikke 10!!!
Goede kwaliteit.
Helemaal geworden zoals ik het wilde hebben.
Naambord laten maken met foto voor mijn kleindochter voor op de staldeur. Prachtig geworden. Eerst voorbeeld kun je dan nog wijzigen. Na betaling in productie en vlg schema geleverd. Oooo wat is ze er blij mee. Hartelijk dank Top
de levering is een beetje lang
Goede service met het onwerp, mooi eindresultaat!
Er werd heel erg meegedacht met het ontwerp, bestand en uitwerking. Superservice en hele snelle levering. Heel tevreden met het resultaat.
Het is prettig eerst een voorbeeld te krijgen zodat je beeld hebt van hoe het eruit komt te zien.
Mooi verpakt prima communicatie Heel verzorgd gemaakt
Goede service, makkelijk en snel. Mijn fotos was niet scherp dus wer er gevraagd om een pdf van de foto ne zo was het prachtig geworden! Zeker aan te raden
Mooi deur-naambordjes met goede prijs-kwaliteit verhouding.
de Fok 9
1742 PC Schagen
Naambordjes voor bij uw voordeur. Met een assortiment van meer dan 900 borden van o.a. aluminium, RVS, plexiglas, gravoglas, leisteen, hardsteen, messing en hout bieden wij een zeer uitgebreid assortiment. Of u nu een budget bordje zoekt of een exclusief exemplaar, Jouw Naambord heeft het bord dat u zoekt. Maar als we het niet hebben, dan maken we het.