Lang wachten op reactie

En appje met een vraag bleef 4 dagen onbeantwoord. Na een herinnering werd er gelukkig vrij snel gereageerd met handige link naar het product dat ik nodig bleek te hebben. Die werd snel opgestuurd. Aangezien het een klein rubbertje betrof vond ik de verzendkosten van €3,95 wel veel. Er had gewoon één postzegel op de envelop gekund.

Het exact juiste product in no-time geleverd, perfect

Goede website, snelle levering

Top geregeld, met een fijne prijs en een snelle levering!

Alles snel geregeld. Volgende dag in huis

Zeer positieve ervaring, vooral de zorg bij ongeregeldheden doen jullie fantatisch

Mijn bestelling bleef even achterwegen. Dus ik nam contact via mail. Ik kreeg nagenoeg onmiddellijk een zeer behulpzame reactie. Dit gaf me een zeer fijn gevoel. Even later toen mijn bestelling was toegekomen melde ik dit even om het dossier te kunnen afsluiten. Alweer onmiddellijk reactie met zelfs een dankwoord. Bij deze ik ben heel tevreden hoe jullie bedrijf met klanten omgaat. Dankjewel !

Goede kwaliteit en snelle levering

Het product besteld en binnen 1 dag in huis. Mijn lekkende kraan werkt weer als vanouds.

Prima prijs en snel geleverd

Prima prijs en snel geleverd

Bestelling snel en goed geleverd! Goede ervaringen…

Boven verwachting echt een aanrader dit bedrijf.

Wij hebben een vrij dure keukenkraan gekocht destijds, met de hele keuken bij Grando in Hoofddorp. De keukenkraan begon na 14 jaar trouwe dienst te lekken.Na info bij Grando werd mij te kennen gegeven sorry mijnheer deze kraan leveren wij niet meer. Ben toen gaan googelen en kwam bij Vervangingsmarkt terecht en heb contact gehad met Maarten. Na insturing van foto's van de kraan heeft Maarten mij keurig het onderdeel van de kraan wat vervangen moest worden gestuurd. Hij gaf mij ook een uitgebreide toelichting voor het vervangen van het onderdeel, alhoewel ik geen loodgieter ben is het mij gelukt om het onderdeel in de kraan te zetten en kunnen wij deze weer voor jaren gebruiken. Wij zijn ontzettend blij en mijn compliment voor Maarten.

maatvoering klopt niet met site

de titel zegt het al.

Een voorbeeld van een customer journey?

Op 4 november: 14.04 uur via de site een Reginox inzetbakje gekocht. 14.50 uur mail dat DHL is geïnformeerd over komende zending; 14.55 uur mail bestelling ingepakt en verwerkt; 14.56 uur mail met factuur; 20.36 uur mail van DHL dat zij langs komen; Op 5 november: 11.05 mail van DHL dat zij vandaag voor de deur staan; 13.50 pakket bezorgd en bevestigd via mail. Dit, en het feit dat het inzetbakje bij Reginox €176,44 te koop staat, maar bij Vervangingsmarkt.nl voor €106,49 ben ik een zeer tevreden klant die Vervangingsmarkt.nl in zijn top 5 zal zetten

Commande facile et rapidement expediee

Article reçu dans les 2j qui ont suivi la commande, je suis très satisfait

perfekt afgewerkt

zeer goede ervaring met uw bedrijf, hier bestel ik later nog ! het was mijn eerste bestelling bij maar het zal zeker niet mijn laatste zijn vriendelijke groeten, Eddy De Schamphelaere

Prijskwaliteit

Alles was perfect geleverd, na veel zoeken heb ik de wisselstukken gevonden.

Meer dan goed.

Uitstekende ervaring. Onderdeel van Geberit wandcloset moest worden vervangen. Maar welk type wandcloset en hoe te vervangen? Op vraag aan vervangingsmarkt.nl meteen heel vriendelijk antwoord gekregen. Onderdeel was volgende dag in huis met super installatie aanwijzing. Daarmee fluitje van een cent.

Super tevreden

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding. Kon niet beter.

Goede service, snelle levering

Onderdeel voor een kraan nodig en bestelling geplaatst. Alles vlot geleverd en ik ben erg tevreden.

prima en snelle levering

hier hebben ze de onderdelen die elders niet vinden zijn!

Goed geprijsd en duidelijke website.

Zeer positief.

Goed bereikbaar, juiste en snelle informatie en verzending. TOP!

Top product!

Top onderdeel en service! Voor 7 tientjes is de kraan als nieuw i.p.v. rond 500 voor een nieuwe. Duidelijke instructies, alles wat jij nodig hebt voor de vervanging zit erbij incl. gereedschap. Pakket past door de brievenbus dus hoef niet thuis oo te wachten. In een woord: TOP!

Snel makkelijk

Materialen in de webshop waren makkelijk te vinden en te bestellen.

Slechte retour procedure

Voordat ik mijn verhaal start: ik ben niet erg van de reviews, meestal is het een hoop geklaag, maar nu wil ik toch iets kwijt. Ik heb bij vervangingsmarkt een afvoerset voor mijn keuken wasbak besteld, en uiteindelijk niet nodig gehad. Er bleek een deuk in de rand van de wasbak te zitten, die er niet uit te halen was, en dus heb ik uiteindelijk lokaal een nieuwe wasbak gekocht. In verband met de blijvende lekkage was dit een must, geen keuze. Ik probeerde de gekochte afvoerset terug te sturen, maar dat is niet gelukt. Ene "Maarten", van de helpdesk mailde mij in eerste instantie dat afvoerkorven niet geruild kunnen worden, omdat dit op de website staat. Alle onderdelen van mijn afvoerset zijn echter nog geseald, zeker de afvoerkorf. Vervolgens meldde hij dat het mij zou "sieren" als ik de nieuwe wasbak bij hun website besteld zou hebben. Vervolgens kwam de onvermijdelijke retour termijn van 14 dagen om de hoek, omdat de orderdatum op 11-10 geweest was, is deze verlopen. Ik heb echter de zaken pas op 15-10 in handen had, geld volgens mij deze datum, niet de order datum. Ik heb de discussie met "Maarten" afgesloten, ik kom hier niet met hem uit. Al met al een jammere zaak, ik ben helaas 70€ lichter, ondanks dat ik mijn best gedaan heb alles zo netjes mogelijk origineel verpakt te houden. Zoals het bij mij overkomt, willen ze wel verkopen, maar niet terugnemen. Ruilen mag, maar geld terug niet. Zo werkt internet verkoop niet helemaal. En dat het mij zou "sieren" als ik een wasbak bij ze zou kopen? Dat kan echt niet. Het woordgebruik komt mij overigens erg Vlaams over, een Nederlander zou andere bewoording kiezen. Helaas, geen aanrader in mijn optiek. Jammer, want ik ben een groot voorstander van reparatie in plaats van vervangen. Roeland

zeer positief

vlotte levering

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Weg en bos 50

2661DK Bergschenhoek

010 26 000 21

Over Vervangingsmarkt.nl

Vervangingsmarkt is hét adres voor vervangingsonderdelen voor kranen, sanitair en keukens! Wat ons bijzonder maakt is ons deskundig inzicht en kennis van de producten. Door de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel vinden. U kunt ook een foto sturen via de mail of Whatsapp, zodat wij u het juiste product kunnen adviseren. Wij hebben een eigen magazijn meer een groot assortiment onderdelen van Diverse merken. Hierdoor kunnen wij vaak snel schakelen en leveren.