Snelle levering en duidelijke site

Keurig op tijd. En het past Perfekt

Ik ga jullie aanbevelen bij iedereen die specifiek iets nodig heeft

Goede op tijd levering. En het artikel conform beschrijving

Prima op tijd levering en het artikel conform afspraak. Was onze eerste ervaring op aanraden van goede kennis.

Binnen één dag artikel in huis. Afbeelding en beschrijving duidelijk op de website.

Snel geleverd, prima geregeld. Aanrader

Veel keuze

Vlot geholpen en snel geleverd Klantenservice ook erg behulpzaam

snel en goed geleverd, althans opgehaald

Zeer snel en goed geleverd r

Koudwater Slang Quooker.

Koudwaterslang had wel 5 cm langer mogen zijn in onze situatie. En jammer genoeg niet de zelfde dag verzonden.

correct en snel

Prima en vlug geleverd, goed ingepakt. Wel wat veel e mails: we pakken het in, we verzenden het, we gaan aan de slag, het is een de koerier bezorgd, uw factuur, uw opmerkingen, dit is er wat te veel aan .

Tevreden

Goede service snel geleverd prijs mag altijd goedkoper.

Prima product snel bezorgd.

Prima product snel bezorgd.

Goede snelle service

Goede snelle service

Toppie!

De door mij bestelde kraanaansluitslangen waren keurig verpakt. Ik was er erg blij mee. De bezorger was ook uiterst vriendelijk. Alle lof voor VERVANGINGSMARKT. M.F. Helmond

Snelle levering en heel goede advisering!

Snelle levering en heel goede advisering!

Juiste product geleverd op afgesproken dag

De zogenaamde "doucheslang" in mijn keukenkraan lekte en het water liep via de kraan (in feite via de kraan) het keukenkastje in. Nergens zo'n slang met 15 mm draad aan beide kanten te vinden natuurlijk. Dan maar zoeken op het internet en snel gevonden. Nog even moeten bellen want er stond op de pdf tekening dat de slang niet voorradig was maar dat was hij wel. Ik heb besteld en betaald en had de slang de volgende ochtend in huis. Alles goed. Maar wel heel veel geld voor zo'n slangetje. Bijna 80 euri incl de bezorgkosten.

Correct

Juiste artikel is binnengekomen

Exact juiste onderdelen geleverd

Uitstekende service en kwaliteit

overzichtelijke website met alle maatvoering van het gewenste product is goed zichtbaar op de foto.

product snel geleverd en product komt overeen met de webshop.

Onderdeel past en werkt perfect Mooi op tijd geleverd. 3 dagen na bestelling

Onze bestelling kwam keurig binnen afgesproken termijn binnen, netjes verpakt!

Snel gekregen wat ik besteld heb

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK