Snelle levering, afstandsbediening inclusief batterij!

Snel en goed geleverd

De bestelling was netjes verpakt, en echt de andere dag geleverd

Fijn, makkelijk en simpel

Onze Quooker gaf er na 10 jaar de brui aan. Gelukkig kon ik via deze website makkelijk een binnenwerk aanschaffen. Het monteren was een fluitje van een cent en de YouTube filmpjes helpen goed! Serienummer startend met VCF uit 2014 https://www.vervangingsmarkt.nl/binnenwerk-pro3-vaqe-quookerreservoir-1600w.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw0_WyBhDMARIsAL1Vz8u_2qk3boBQkYcJDx1PhSq1bEUpX6hOLMtiwOUN92-W2HHRSFZIbcYaAg4iEALw_wcB

Snelle levering goed advies.

Aanvankelijk dacht ik dat ik het verkeerde onderdeel had besteld. Maar na overleg met de vervangingsmarkt en opsturen van foto's werd mij duidelijk gemaakt hoe ik het bestelde onderdeel moest monteren.

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

Vervangingsmarkt blijft keuze #1 voor mijn wisselstukken.

Snelle response op vragen, direct verstuurd!

Snelle response op vragen, direct verstuurd!

Snel geleverd, goed product.

Super positief

Mijn Geberit (kleine) spoelsysteem werkte niet meer. Even het nummer van de unit doorgestuurd, en gelijk n rea tie met het nummer wat ik kon bestellen( de bestaande unit was al op leeftijd) met duidelijke instruktie en n filmpje. De volgende dag idd binnen, en ben ik met mijn 2 linkerhanden hier mee gestart. En binnen 1 uur was alles weer werkend! Kortom zeer tevreden!

Snel en duidelijke antwoorden

Snelle levering en duidelijke antwoorden op vragen .

Zeer behulpzaam, goed advies en supersnelle levering van besteld onderdeel.

Gewoon Goed

Goede ervaring

Wanneer iets nodig, dan vervangingsmarkt.

Volgens verwachting; gewoon goed.

Duidelijke omschrijving van het artikel. Ook goed aangegeven hoe het verstuurd wordt.

Super dat we het onderdeel dat we nodig hadden bij vervangingsmarkt konden vinden.

Duidelijke omschrijving op website, gemakkelijk zoeken naar het juiste onderdeel dat we nodig hadden. Vervolgens snel en gemakkelijk besteld. Levering volgens aangegeven lever termijn. Zijn blij dat we de kapotte spoelknop van ons al wat oude toilet konden vinden. Snelle en goedkope reparatie ipv nieuwe spoelbak.

Prima geholpen!

Ik was op zoek naar een korfschroef en op basis van merk en maat een schroef besteld. Helaas bleek deze niet te passen. De oude schroef mee genomen en Maarten is in het magazijn gaan zoeken en passen welke maat het was en de juiste dus gevonden. Prima Service!

Juist en snel

Door de heldere en uitgebreide productinformatie op de site was het eenvoudig het juiste vervangend onderdeel te vinden, verder prima levertijd .

Waardeloze aftersales

Bestel hier absoluut geen vervangende onderdelen voor uw Quooker kraan, maar ga rechtstreeks naar Quooker. Heb hier een serviceset besteld voor een kapotte hendel, heeft een maand gewerkt en ging toen kapot. Ze verwijzen me door naar Quooker voor garantie (op hun product?), zij komen met een passende oplossing waar ik op in ga. Vervolgens vraag ik geld terug aangezien het product na een maand al defect raakt en dus dubbele kosten maak, het antwoord is dat ze hier niet aan mee te werken en ik de nieuwe kraan van Quooker dan uiteindelijk toch maar moet annuleren en dan krijg ik wel een nieuwe serviceset. Overigens moet je wel 10 keer dreigen met rechtsbijstand voordat je dat voor elkaar krijgt. Mosterd na de maaltijd. Kan niet anders zeggen dan waardeloos bedrijf en waardeloze aftersales.

Prima winkel

Het damixa zeeppompje was alleen bij deze site nog te koop. Het ging om een onderdeel va een damixa zeepdispencer uit 2010. Fijn dat ze het hier nog hadden. Redelijk snel geleverd (2 dg).

Eerst telefonisch contact gehad over een Quooker kraan. Alle vragen waren netjes beantwoord. Via de website de kraan besteld en betaald. Die middag kon ik de kraan ophalen.

Goed product, maar geen track&trace

Mijn vraag omtrent reparatie is vlot en correct beantwoord. Bestelling en betaling via site ging prima. Kon helaas niet via track & trace zien wanneer levering zou zijn.

Snel en goed geregeld

Ik werd naar vervangingsmarkt geleid door het bedrijf waar ik 11 jaar geleden mijn keuken gekocht heb. Ik heb de klantenservice gemaild met een vraag. Mijn mail werd snel, goed en duidelijk beantwoord met een link naar het product dat ik zou kunnen bestellen. Het product was inderdaad wat ik nodig had. Prijs was goed en het werd snel geregeld, waarbij ik uitgebreid op de hoogte werd gehouden over de levering.

Helemaal Goed

Goede keuze mogelijkheden met duidelijke omschrijving. Makkelijk bestellen en vlot geleverd.

goede informatie

goede informatie en een snelle reactie en vriendelijk

Bekrast produkt

Meerder krassen op ontvangen produkt. Krassen die niet door het vervoer gekomen kunnen zijn

Goede service en snelle levering

Je krijgt snelle feedback via Whattsapp waardoor ik goed advies kreeg welk onderdeel ik kon bestellen

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK