gewoon zoals het hoord

Goed advies snelle verzending

Snelle levering en perfecte service.

Aan de hand van fotos hebben ze mij geholpen de juiste slang voor mijn kraan te vinden. Echt een aanrader.

Bestelling snel geleverd.

Al eerder kraan onderdelen besteld. Snel en juiste delen geleverd.

Nvt

Ik wist niet zeker welk onderdeel ik moest bestellen, maar ik kreeg een goed advies. Onderdeel besteld en het was inderdaad het juiste product.

Goede service, goede kwaliteit en plezierig contact

Goede service, goede kwaliteit en plezierig contact

Het juiste product snel geleverd

Gezocht product snel gevonden, eenvoudig besteld en snel geleverd

fast delivery

Quick logistics and fast delivery, item is in very good condition.

uitstekend

goed advies en in 1xx juiste product geleverd na opsturen foto,s

Goed bedrijf fijn dat er afgehaald kan worden

Makelijk beststelt en snelle levering

Goede communicatie en advies

Dankzij het advies heb ik het juiste quooker onderdeel besteld. Ook op vragen over de installatie werd netjes geantwoord. Top!

Prima geregeld

Snel voor elkaar

Super advies en onderdeel snel geleverd

Had een Franke slang nodig duurde 1.5 week voordat ze daar vertelde dat ik maar bij jullie contact op moest nemen. Dit gedaan was binnen een dag geregeld, super gedaan ook de ondersteuning met mai en foto’s.

Juiste onderdelen, veel keuze en snelle service.

Onderdelen gekocht voor lekkende VSH buitenkraan. Snel en goed verpakt de onderdelen ontvangen en lekkage weer verholpen. Aanrader.

Juiste artikel snel ontvangen.

Breed assortiment en snelle levering.

SLECHT.

Pakje nog NIET ontvangen.

Netjes opgestuurd en blijkt ook nog goed te passen !

dik tevreden

vorige week een vervangende slang voor mijn ruim 25 jaar oude keukenkraan gezocht en gekocht bij vervangingsmarkt. Ben net als vorige keer uitstekend geholpen en ze hebben een dubbelcheck uitgevoerd om er zekere van te zijn dat ik het juiste besteld had. De dag na ontvangst geïnstalleerd en ik ben weer dik tevreden. Dank je wel Maarten :-)

Als je een beetje handig bent kan je een hoop geld besparen.

Quooker doet het weer als vanouds. Duidelijke instructie

top

Zeer snelle levering

Onderdelen besteld voor 16:00 uur en zoals aangegeven op hun website ook onmiddellijk verstuurd via DHL. Goede opvolging van de verstuurde artikelen. 2x wat besteld en 2x perfecte service.

Zeer snelle levering

Heldere site met exoloded view van de kraan waardoor het me duidelijk was welk onderdeel met nummer ik moest bestellen. Betaling ging vlot. Leverantie binnen 24 uur. Prima!

Goed maar niet goedkoop

Fijn dat ze ook kleine onderdelen op voorraad hebben waardoor repareren mogelijk wordt. Hulde daarvoor. Onderdeel was in mijn geval wel prijzig.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK