Goed meedenken

We hadden iets besteld , maar er moest nog iets bij. Dat hebben se geweldig geregeld voor ons.

Kon snel vinden wat ik zocht

Snel geregeld en snel bezorgd. Prima

Nog geen mening

Ik heb net een mail gestuurd dat ik het pakket nog niet ontvangen heb. De bezorger is geweest maar we waren niet thuis. Ik stuurde deze mail naar jullie Ik heb een pakket bij besteld; bestelling ORD20220 DhL is aan de deur geweest maar ik was er niet. Ik kreeg een kaartje in de bus met een QR- code er op. Als ik deze scan staat erop dat het pakketje retour naar de afzender gaat. Het pakket is niet bij de buren afgeleverd en ook staat er niet op het briefje dat ze later terugkomen Het pakket is bij DHL bekend onder zendingsnummer :JVGL05958780000555318849

Met hulp van de klantenservice snel het juiste product binnengekregen

Ik ben erg prettig en snel geholpen. Ik was op zoek naar een nieuwe korfplug voor mijn gootsteen. Ik wist niet of het model op de website voor mijn gootsteen geschikt was, dus stuurde ik per e-mail de gegevens van mijn type gootsteen. Dezelfde dag kreeg ik reactie en aan de hand daarvan heb ik meteen besteld. In mijn mail kreeg ik vervolgens netjes een orderbevestiging en later de mededeling dat het artikel verstuurd was. De volgende dag werd mijn bestelling geleverd.

Uitstekende informatie

Het valt niet mee om precies het goede vervangende onderdeel te vinden. Vervangingsmarkt.nl was de enige die complete en duidelijke specificaties gaf.

De produkten zijn in uitstekende staat ontvangen. Alleen DHL kwam afspraak niet na. Hele dag thuis gezeten op opgegeven tijd en niets geleverd. Uiteindelijk 2 dgn later bij pick up point op kunnen halen

Prima service, communicatie kan beter

Heb via vervangingsmarkt.nl een onderdeelbij Dornbracht besteld. Bestelproces prima maar heb lang op levering moeten wachten. Dat bleek de "schuld" van Dornbracht maar had het prettig gevonden als de communicatie over de lange levertijd niet op mijn initiatief maar dat van de klantenservice van vervangingsmarkt.nl was gebeurd.

Keurig geregeld.

Besteld, afgerekend en geleverd gekregen. Prima

Razendsnel geleverd!

Snelle levering en ook slim verpakt. Kan gewoon in de brievenbus terwijl veel bedrijven er toch een groot pakket van maken!

Gewoon juiste spullen snel geleverd. Netjes verpakt.

Ik heb een carousel steun besteld. De levering was snel, en het product voldeed aan de beschrijving. Wel vindt ik €40,- voor zo 'n stukje plastic erg duur.

Snelle levering van origineel onderdeel

Overzichtelijke website, snelle levering

Correcte en snelle levering.

Het geleverde item voldoet aan mijn eisen.

Uitstekend!

Prettig, accuraat, ondersteunend.

Aan de telefoon en daarna via WhatsApp prima geholpen

Ik had een nieuwe korfzeef nodig..geen idee welke. ‘s Avonds foto’s van oude korfzeef gemaakt met afmetingen erbij , opgestuurd, volgende ochtend meteen reactie met een link voor juiste bestelling. Besteld…volgende ochtend in huis..past precies.

Goed bedrijf

Snelle levering. Goede montage adviezen. Denken mee.

Perfect service

Zeer gedreven medewerkers om je project te doen slagen

Om de juiste onderdelen te vinden om een 12 jaar oude Italiaanse design kraan te repareren was niet gemakkelijk De medewerkers van vervangingsmarkt.nl hebben deze klus binnen een week geklaard. Fantastisch geholpen!!!

slechte opvolging

bestellen via internet gaat vlot maar je krijgt totaal geen bevestiging via email dat de bestelling in orde is. bijkomend waren niet alle stukken voorradig, waardoor ik voor meer dan 4 weken niets hoorde over de bestelling. via cardstop al een betwisting opgestart. na mail adres gevonden te hebben via internet, want je krijgt niets door via email (faktuur), heb ik dan toch maar een mail gestuurd! nu bleek een stuk niet voorradig te zijn en ze willen wachten tot alles voorradig is, voor ze iets opsturen. begrijpbaar, maar dan kan je tenminste wel de mensen verwittigen via email!!!!

Mijn ervaring is heel positief.

Op tijd ingelicht dat het product al op de post was en de bezorging was volgens planning.

Telefonisch slecht bereikbaar maar per mail heel snel. Was zo geregeld.

Snelle levering!

Ik bestelde hetonderdeel na 16.00 uur en kreeg het toch de andere dag al in huis.

Prima site, goede info, snelle levering

Ik zocht hoe je een Quooker moet onderhouden. Op de sitme van vervangingsmarkt.nl vond ik de omschrijving hoe dat werkt en wat je ervoor nodig hebt. Deze onderhoudsartikelen heb ik besteld en had ik snel in huis. Eigenlijk niets op aan te merken dus!

Goede service, snelle levering

Vragen snel beantwoord, na bestellen snel in huis

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK