snelle trouble shooter

Na bestelling de volgende dag al in huis. Zeepdispencer.

Juiste scharnier gevonden

En snel geleverd

prima levering

de levering was prima op 10 u tijd van bestelling tot levering in Belgie Was wel duurder (15 €) dan andere op internet

Snel en efficiënt.

Snel en efficiënt.

Nog geen onderdeel ontvangen

DHL zou komen op een ongelegen tijdstip. Ik heb toen via hun website de volgende dag een voorgestelde periode geselecteerd. Pas toen er geen onderdeel bezorgd werd heb ik hun website gecheckt en daarop stond dat het de bezorging de komende twee dagen niet lukt. Het onderdeel is de uitloop van de keukenkraan. Door dit falen van DHL moeten we ons met de jaarwisseling onnodig behelpen. Het onderdeel past door de brievenbus. Door waarschijnlijk een minder grote verpakking te kiezen zou het onderdeel allang bezorgd kunnen zin bv met PostNL.

Gewoon goed

Gewoon goed en fijn dat er nog onderdelen besteld kunnen worden voor al wat oudere producten.

Persoonlijk en gewoon netjes

Nette service en advies bij afhalen

Prima levering

Prima geleverd en goede prijs

Besteld.... 1 dag later bezorgd !

NVT

10/10

Klopt,correct en betrowbaar Proficiat

Slechte service

Een bestelling geplaatst op 22/12 en tot op heden 31/12 nog niets ontvangen. Ik heb in dezelfde periode een bestelling gedaan bij een andere nederlandse firma en de dag erop werd die uitgevoerd. Dus wat heeft dit te betekenen.!!!!!!!

Uitgebreide webshop en snelle levering

Product gevonden, en een filmpje er bij hoe je het zelf kan repareren.

Blij dat ik dit onderdeel nog kon krijgen

Na jaren van ongemak heb ik nu weer een goed werkende kraan

Prima verzorgd en snel leverbaar

Zoals gezegd zie boven. Blijkbaar zijn we nu afhankelijk van internet bestellingen. Ik kan nu niet meer terecht bij de keukenwinkel waardoor ik nu verplicht ben om verzendingskosten te betalen. Dit vind ik wel bezwaarlijk.

vlotte levering

Goede communicatie en vlotte levering

Oké

Bezorging slecht

PostNL. Komt niet eens langs. Ik krijg direct bericht dat ze niet konden afleveren. Voorwillenseweg 177 2807 CA  GOUDA

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverd alleen de prijs zou beter mogen

Een snelle en prima levering

Op alle vlakken perfect

De enige Nederlandse site die onmiddellijk een correcte factuur met alle vereiste vermeldingen verschaft aan een professionele klant

Ik vond een relatief goedkoop product en snel geleverd

Heel goed gegaan, zonder problemen

Vlotte bestelling en snelle levering.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK