Alles goed verlopen

De begeleiding, aangevraagd via de chatbox, was vakkundig en duidelijk. Leverantie gebeurde prompt, zoals verwacht mag worden.

Keurige website. Goed product. Hoge verzendkosten

3.95 euro aan verzendkosten rekenen en het vervolgens in een envelop opsturen. Vind ik niet erg netjes. Product wat ik heb besteld is verder goed.

Prima service!

Vlot en correct verwerkt.

klantvriendelijk

Had een foutje gemaakt en prima kontakt met eigenaar en fout snel opgelost

Snelle levering, goede product omschrijvingen

Goed advies en snelle levering; TOP

Had een ingewikkelde technische vraag - kreeg erg goed advies en de producten werden snel geleverd. Top!

Snelle bezorging

Dinsdag een nieuwe kraan besteld waarvan de levertijd 2 weken zou zijn. Maar 3 dagen later al geleverd.

Pakketje niet geleverd door DHL. Kon de order ophalen op locatie.

Precies wat een mens soms nodig heeft

Efficiente website met uitgebreide info over door mij gewenste onderdelen. Eenvoudige bestelprocedure en super snelle levering.

zeer goed

goede service,snelle levering

Snel en duidelijk

Goede uitleg op de site Goed op de hoogte gehouden Snel opgestuurd en binnen.

Parfait

Correspond à mes attentes, livraison rapide.

Vlotte afwikkeling

Het gezochte onderdeel vond ik enkel op deze site. De bestelling en levering verliepen probleemloos en snel. Meer moet dat niet zijn.

Prima, snel geleverd!

Prima prijs kwaliteit verhouding, duidelijk en snel

Product dat nergens te vinden was, was wel aanwezig bij deze winkel. Tevens goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd.

Geweldig service

Ik was opzoek (ook fysiek naar een winkel) op een afvoerplug. Vervangingsmarkt was de enige konden mij helpen. Mijn afvoerplug is 24 jaar oud! Ben heel blij!

makkelijk bestellen, snel geleverd.

heel makkelijk juiste onderdeel wat ik nodig had gevonden.

Prima site / assortiment en snelle bezorging

Snel gevonden wat ik nodig had, goede prijs en snel bezorgd. Wat wil je nog meer.. ok lagere bezorgkosten voor een brievenbuspakketje had leuk geweest :)

Prima was mooi op tijd

Gister besteld van morgen in huis hoe snel wil je het hebben uitstekend!

na een dag binnen...

Buiten verwachting om.

De bestelling was snel en makkelijk gemaakt. De spullen waren zoals vermeld, de volgende dag geleverd. Al met al een zeer tevreden klant. Toppie

Pas perfect en zeer snelle levering

Super uitleg hoe je maat moet controleren en waar je op moet letten En een hele snelle levering de dag daarna al in de brievenbus

Bedankt vd snelle en juiste levering

Ook bedankt voor de informatie ivm het product

Eenvoudig duidelijk

Was eenvoudig en snel te bestellen

Telefonisch goed geholpen

Goede info per mail en goed product ontvangen

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK