Heel blij met het wisselstuk voor de Quooker

Heel blij met het wisselstuk voor de Quooker.b

Goede communicatie met Maarten

Helaas was het alternatief wat werd geboden geen goed alternatief. Maar Maarten heeft inmiddels een retour nummer gestuurd en zorgt dat ik mijn geld terug krijg en ik krijg een mail om het originele onderdeel te kunnen bestellen. In afwachting daarvan.

Onderdeel dat niet in de catalogus stond kon toch vlot geleverd worden

Onderdeel voor mijn Hailo afvalemmer kon door Duitse firma niet in Nederland geleverd worden. De importeur (Doeco) verwees me naar vervangingsmarkt.nl. Het onderdeel stond niet op de site maar er werd dezelfde dag op mijn email gereageerd en de volgende dag stond het onderdeel online. Besteld en de volgende dag in huis. Kortom: zo hoort het!

Zeer overzichtelijke en duidelijk webshop. Fijn dat alle productinformatie goed staat omschreven, zo wisten wij precies welk product wij nodig hadden.

Tip top service

Had filter/stop nodig voor wasbak maar geen idee welk type - alleen foto met merk en afvoer wasbak Vervangingsmarkt stuurde link naar juiste type korfplug zoals dat dan blijkt te heten. Woensdagavond besteld - vrijdagochtend ontvangen - en inderdaad juiste formaat.

Helemaal niets op aan te nerken

Goed en snel geleverd.

Goede omschrijving van producten op de website. Spoelbak zeef besteld en daar zijn toch wel veel soorten in.

Top servce

Top met snelle levering

Vlot geleverd, zeer tevreden van de bestelling

Snelle levering en overzichtelijke website

Product was snel geleverd. Zou er zeker nog eens iets kopen.

Supersnelle en correcte levering.

Mijn verzoek is tot in de puntjes geregeld.

Snelle en correcte levering,artikel conform aan de bestelling

Idem

Correcte en snelle levering

Duidrlijke info op website, makkelijk bestellen, snelle en correcte levering

Slecht lange termijn en onvreindelijk

Slecht slecht slecht strren MIN 10

zeer goede info, mijn probleem snel opgelost. top.

goede ervaring en prima geinformeert.

Goed en snel geleverd.

Wij zochten een nieuwe korf voor onze spoelbak en om de juiste te vinden even contact met de klantenservice gehad en zo konden wij de juiste bestellen. Deze was vlot in huis en past ook perfect, deze service is dus uitstekend te noemen.

Supersnelle levering!

Snel geleverd en makkelijk te vinden op de site.

tevreden

Goed product snel geleverd.

Makkelijk te vinden site waarop het juiste artikel goed te vinden was en snel werd geleverd.

Snel ontvangen.. ik had ik vragen die werden netjes beantwoord!

Behulpzaam en deskundig

Onze Axor Starck kraan uit 1998 lekte. Vervaningingsmarkt.nl kon nieuw binnenwerk leveren. Demontage van het te vervangen binnenwerk bleek een lastige klus, maar de medewerker van Vervangiingsmarkt.nl stond klaar met goed advies en was zeer behulpzaam. Ik kan deze leverancier van harte aanbevelen vanwege de prima after sales ondersteuning!

Vertrouwd en snelle levering

Gewoon goed