Super snel geleverd echt top

Smiddags besteld zelfde dag al een verzend bewijs echt super snel en keurig geleverd top

Vlotte bezorging

Vlotte bezorging

Zeer correct

De bestelling was de volgende dag binnen

Benodigde spullen gevonden, de volgende dag had ik ze in huis.

Bestelling snel en in goede orde ontvangen

De titel zegt genoeg. 100 punten.

Goed gedocumenteerd dus snel besteld

Bij de product omschrijving zit een goede maattekening.

Delivered as advertised, with good customer service

Ordered an Quooker filter replacement, everythign smooth, and video instruction was very helpful.

Goede service en snelle levering

Onze Quooker maakte kostsluiting! Na telefonisch overleg werd de links gestuurd van de bestelde onderdelen. Volgende dag geleverd en geïnstalleerd en alles doet het weer. Belangrijk dat je telefonisch kunt overleggen ( en niet in een ellenlange wachtrij!) Top service en een betrouwbaar bedrijf

Duidelijke site, makkelijk te bestellen en uitstekende snelle levering.

Ik heb ervaring met Vervangingsmarkt.NL aangezien ik al een keer eerder iets gekocht heb. Die ervaring heb ik gebruikt om nu ook weer direct naar deze site te gaan. Duidelijke en makkelijk site, makkelijk te bestellen en te betalen en je wordt heel goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelde geleverd gaat worden. Nadeel, vind ik, dat je niet kan bellen voor aanvullende info en dat het IETS duurder is dan gemiddeld en je verzendkosten moet betalen. Dat is overigens overal maar dat maakt (in dit geval) de levering wat duur.

Uniek maar duur

Onderdeel nodig voor het aansluiten van de Quooker. Is op het internet bijna niet te vinden. Uiteindelijk hier besteld, omdat de totale kosten het laagst zijn. Een kunststof buisje met een reële waarde van een paar cent... Maar inclusief verzendkosten is het een duur onderdeel geworden.

Goed produkt en snelle bezorging

Ik zou dit iedereen aanbevelen

super snelle service en goed advies!

geweldig meedenkende medewerkers!

Sehr schneller Service

Meine Bestellung wurde umgehend ausgeführt und erreichte mich zügig. Die Frachtkosten waren mit 15 € allerdings sehr hoch. so dass sich der Preis für das Ersatzteil verdoppelte.

Vlotte snelle afhandeling

Het ophalen van een product ging goed .een aardige man die ons hielp. Vlotte afhandeling

Keuken al 30 jaar oud maar jullie hadden nog onderdelen

Heel goede service!

Vervangingsmarkt denkt goed mee welk onderdeel nodig is. Ook al gaat het om een rubberen ring!

HET adres voor onderdelen! Snelle levering

Alles prima geregeld

Alles prima geregeld

Prima assortiment en snelle levering

Onlangs een onderdeel gekocht, binnen 24 uur in huis

Precies wat ik zocht , keurig verpakt en snel in huis

goede support bij bepalen juiste deel en snelle ongecompliceerde levering

goede support bij bepalen juiste deel en snelle ongecompliceerde levering

Wat een uitkomst ,WhatsApp

Alles geregeld ,via WhatsApp, heel erg makkelijk .Even foto's opsturen van het onderdeelwat je precies moet bestellen,en snel antwoord terug krijgen ,klasse zo

Geweldig!

Voor mijn Quooker systeem van slechts 12 jaar oud kon ik bij Quooker zelf geen reserve onderdelen meer krijgen (schandalig!), want het product was uit de collectie gehaald. Bij Vervangingsmarkt.nl zijn deze onderdelen gewoon verkrijgbaar (geweldig!). Kortom, bij Quooker had een geheel nieuw systeem me 1.050,- euro gekost. Bij Vervangingsmarkt was ik voor de betreffende onderdelen 60,- euro kwijt! Hulde!

Nog steeds niets ontvangen.

L.S. Ik heb het bestelde nog steeds niet ontvangen. DHL geeft ook geen update. Het ligt dus niet aan jullie, maar aan DHL. (Slechte ervaringen mee, want dit is niet de eerste keer) Ik heb thuis de oude sifon/korf inmiddels hersteld met nieuwe rubber / siliconen immers ik kon geen spoelbak gebruiken en dit duurde echt te lang. Met vriendelijke groet, Bas

Bestelling online ging snel en een fout van mijn kan werd na een mail direct hersteld.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK