Dit was een eerste ervaring en alles verliep zoals verwacht.

Alles prima en snel geregeld.

Duidelijk en snel

Artikel goed beschreven op site en snel thuis bezorgd

top

alles perfect van het bestellen tot aan de levering

Prima website. Goede keuze en snelle levering.

zeer correcte en transparante behandeling van de bestelling

Snelle service waarbij je via mail zeer goed op de hoogte gehouden wordt van het verloop en aankomst van je bestelling.

Compleet en alles bijgeleverd.

Erg makkelijk om zelf onderhoud te plegen.

Geweldig/super inzicht en kennis van producten.

De persoon welke ik heb gesproken wist meteen aan te geven wat het probleem veroorzaakte, en wat ik hiervoor nodig moest hebben, was 100 % ervan overtuigd dat het probleem dan was verholpen en keukenmengkraan als nieuw zou zijn. Topper, probleem is 100 % verholpen en kraan functioneert als nieuw.

slecht

kocht hier plintprofielen werden aangeboden als"wit" zijn in het echt gewoon transparant. waren opgerold, onbruikbaar, plinten zijn ALTIJD recht, was onmogelijk om de opgerolde plintprofielen nog recht te krijgen voel me echt bekocht

Zeer vlotte afhandeling en precies zoals ik bedoelde

Kreeg een melding dat ze vakantie hadden, maar ik kreeg het toch binnen 3 dagen geleverd.

Supersnel

Supersnel geleverd

Gevonden, besteld en het juiste product geleverd, binnen twee dagen.

Snelle en correcte verwerking van de geplaatste bestelling

Snelle en correcte verwerking van de geplaatste bestelling

Klantvriendelijk.

Zeer goede service en veel keuze. Aanrader als je iets voor je kraan zoekt. Bedankt.

super snelle levering

erg duidelijke site en snelle levering

Geweldig een 10

Hele snelle levering

Uitstekende ervaring !

Dekseltje van Evoline besteld de ene dag, dekseltje meteen de volgende dag geleverd. Prima dienst!

perfekt geregeld

juiste materiaal en sneller geleverd dan beloofd

Niet goed.

Mijn bestelling is kapot afgeleverd en tot op heden heb ik nog geen reactie op mijn mail.

Heb het stuk nog steeds niet ontvangen ondanks dat het opgestuurd is

Dinsdag 8 augustus werd het stuk per post opgestuurd, heden vandaag 12 augustus nog steeds niet ontvangen.

Snel en goed.

Alles is op de website snel te vinden en makkelijk te bestellen

Correct, snel en kwaliteit

Voor een scharnier in een keukenkast kon ik een foto opsturen en kreeg al snel het juiste type door. Bestellen en leveren ging snel en correct. Top!

Super service en advies!

Veel dank voor het oplossen van onze thermostaat in de kraan, reguliere leverancier vertelde dat het nergens meer te koop was, Google bracht uitkomst en super vriendelijk geholpen. Echt een aanrader.

Het onderdeel snel gevonden

en daarna ook heel snel verzonden. Dus alles weer goed gefixt. Overzichtelijke zoekfunctie.

goed, zoals ik denk ik mag verwachten.

producten waren dezelfde dag aangemeld, volgende dag bericht verwerkt, en de daarop volgende dag bericht van DHL met bezorgdatum maar op bezorgdatum bericht ontvangen dat het pakket t.g.v. sorteer fout 1 a' 2 dagen vertraging ondervond de volgende dag echter het pakket ontvangen. tevreden klant

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK