Prima, snelle en correcte levering.

Goed geholpen bij het zoeken naar de juiste cartouche en (de)montage instructie.

Juiste product ontvangen

Een scharnier van de boven’klep’kast van mijn Siematic keuken uit 2005 was afgebroken. Siematic leverde geen onderdelen meer (keuken te oud) daarop kreeg ik een verwijzing naar vervangingsmarkt.nl Ontzettend dankbaar dat vervangingsmarkt.nl wel het scharnier in programma/voorraad heeft. Na bestellen en snelle levering van het scharnier is de ‘klep’ kast gerepareerd en dat voor een gering bedrag! Mijn eerste ervaring met vervangingsmarkt.nl is zeer positief en voor de toekomst zal ik zeker weer aankopen doen.

super goed en snel

goede ervaring.

vlot goed en snel

Heldere website. Goede spullen voor onderhoud van quooker

Bezorging beneden aller peil

Dinsdag besteld om +/- 17.30u. Zou donderdag bezorgd worden. Hele dag thuis geweest. Dan blijkt dat de bezorging vrijdag wordt. Om 11.01u mailtje dat bezorging tussen 11.05u en 11.55u is. Vanwege een doktersbezoek om 11.00u waren wij om 11.35u thuis en u raadt het al...bezorging gemist. Zaterdag ophalen op DHL- servicepunt. En daar betaal je €5,95 voor!!!!

Gewoon degelijk en betrouwbaar.

Geen fratsen gewoon snel leveren wat je besteld. Dat is tegenwoordig al een groot goed. Ik kan dat wel waarderen.

Precies zoals besteld en nette prijs

Snel, goed en correct

Precies wat ik nodig had

Prima levering

Makkelijk via internet het juiste onderdeel gevonden, snel ontvangen

Snelle levering en goed advies

Vermits ik nog niets ontvangen heb, kan ik ook nog geen beoordeling gevenn.

Wel al enkele mails gehad dat bestelling verwerkt en verzonden is, maar nog geen levering.

Verkeerde korfplug kan niet retour

Na advies van vervangingsmarkt toch een verkeerde korfplug gekregen. Deze kan helaas niet retour. Als ik een andere bestel ben ik totaal 70 euro aan een korflpug..

Supersnelle levering!

Gemakkelijk bestellen en supersnelle levering!

goed en snel

goed en snel

Zeer snel en efficiënt.

Onderdelen van een minder courant merk werden binnen 24 uur geleverd!

Goed en snel.

Snel en goed geleverd.

Makkelijk en snel

Toegankelijke website, juiste product snel te vinden, vlotte en correcte afhandeling. Levering binnen aangegeven levertijd.

Fantastisch!

Ben goed geïnformeerd over hetgeen waarnaar ik zocht. Hele vriendelijke klantvriendelijke, deskundige hulp.

Fijn dat na 22 jaar het onderdeel nog geleverd kon worden. Na besteld te hebben de volgende dag al in huis.

zeer groot assortiment

snel geleverd

Prima en snel geleverd

Snelle service. Goed vindbare site en product heel snel geleverd

Besteld en snel geleverd

Besteld en snel geleverd

Geweldige service

Precies juiste model met een zeer snelle service geleverd.

Supersnel en vriendelijk

Super snel en vriendelijk

Snelle en juiste levering.

Vervangrubbers voor een kraan besteld. Moeilijk ergens anders te vinden. Hier snel en juist geleverd.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK