Prima advies gekregen.

Ter vervanging van een 12 jaar oude korfplug en na het opsturen van een foto een passend advies (en een passende korfplug) ontvangen.

Even geduld maar het word geleverd echt blij mee

Product in line met wat we zochten, heel seller levering

Product in line met wat we zochten, heel seller levering

Gewoon top service

Besteld afgerekend dag later geleverd Geplaatst werkt Dus gewoon tip top

Très très satisfait.

Super rapide ,et de très bonne qualité. Produit très bien emballé, merci.

Precies het product wat ik zocht en snel geleverd

Onze carrouselkast was deels kapot en ik zocht een vervangend onderdeel. Dat was heel lastig te vinden, maar na contact te hebben gezocht met vervangingsmarkt en een foto van het onderdeel opgestuurd k9nden zij precies aangeven wat ik nodig had.

Pakket is heen en terug gegaan maar goed aangekomen.

Leek heel voortvarend. Bestelling zou via brievnbuspost geleverd worden, wat op zich heel fijn is. Leveringskosten wel meer dan €5,- .helaas werd bestelling niet bezorgd en is heen en weer gegaan. Onduidelijk waarom. Levering heeft daarmee 9 dagen geduurd.

Prima geholpen

Meer dan goed

Ik was op zoek naar een rubber voor mijn korfzeef. Binnen no time reactie per mail met een link waar ik het rubber kon bestellen.

Snel

Probleemloze en snelle levering. Top!

Korfje besteld voor de spoelbak. Volgende dag al in huis. Prima service.

Snel en accurate levering. Nette prijs

Duidelijke website met goede foto's en heldere omschrijving van product

Snel en volgens afspraak geleverd

Goed geregeld, onderdelen duidelijk te selecteren en te bestellen via de website. Conform geleverd en op tijd.

snel geleverd

Heb om 15:30 besteld en de dag erna had ik se filter al binnen ..super service

Snelle en correcte bezorging !

Snel besteld snel geleverd

Goed bedrijf. Makkelijk bestellen en snel in huis.

goed advies gekregen aan de telefoon voor reparatie van een kraan !

Prima mee geholpen aan de telefoon om de juiste onderdelen te kunnen bestellen. Ook tips gegevens voor de montage. Dit vind ik service wat je “ normaal” verwacht. Top !

Zeer behulpzaam

Ik had foutief een dubbel order geplaatst. Door zeer positieve medewerking werd dit direct en zonder gedoe opgelost!

Gewoon goed

Prima toch

Exact als omschrijving

Prima concept

Stop voor 10 jaar oude wasbak vervangen

Goede informatie

Bestelling is goed uitgevoerd

Weken moeten wachten zonder update

Ik heb 6 weken moeten wachten op het product welke ik al heb betaald zonder enige uitleg waarom het zo lang moest duren. Wel kreeg ik meteen drie bevestigingsmails waarin wordt toegezegd dat het product na betaling verzonden zou worden. Aangezien ik direct via ideal heb betaald verwachte ik de bestelling snel. Ik heb zelf 1 x gemaild nadat er drie weken voorbij waren en kreeg als antwoord dat er op de site stond dat het nog drie tot zes weken kon duren... Wat een service...

Snel antwoord op mijn vraag welk binnenwerk voor onze keukenkraan nodig is.

Daarna besteld en binnen 1 dag ontvangen. Prima

50 Weg en bos