Snelle en adequate levering

Zie hieboven

De korfplug paste niet

Ik had het type nummer correct door gegeven maar korfplug zakte helemaal naar beneden en sloot vanzelf af en omdat ik het niet kon retourneren heb ik de stift van de oude maar gebruikt omdat het kogeltje in de nieuwe niet vergenoeg naar buiten kwam waardoor hij helemaal naar beneden viel. Dit was de 08445

snel de juiste spullen in huis

Ik had verschillende onderdelen die aan vervanging toe waren en bij vervangingsmarkt heb ik ze vrij snel allemaal gevonden. Doordat de informatie bij de onderdelen erg uitgebreid is kon ik goed controleren of het om de juiste onderdelen ging. De verzending ging snel via dhl.

Snel uit de nood

Snelle levering van vervangingsproduct

Snel

Door foto’s te sturen ontving ik per omgaande het juiste bestelnummer en had ik het onderdeel de volgende dag in huis.

Klacht

In het begin, viel de communicatie / service tegen. Maar achteraf goed geholpen!

Men is duidelijk en behulpzaam

Prima strip voor een keukenplint met een flinke lengte

Snel, zeer goede service

2 bestellingen gedaan en ben uitermate tevreden over snelheid en kwalteit van levering. In een geval was het retourneren nodig. Alle aanwijzingen opgevolgd en geen enkel probleem gehad bij de afhandeling.

te kort aan communicatie

Ik heb nog steeds niets ontvangen!

Snel en adequaat.

Snel en adequaat

Voldoende advies.

Mail contact met foto's. Daarna een advies voor de juiste bestelling.

Soms zijn dingen in werkelijkheid toch anders..

Heel vriendelijk te woord gestaan Gaven aan dat het onderdeel niet op de kraan zou passen en dat er een hele nieuwe quooker moest komen. Toch onderdeel besteld en wat denk je past perfect en kraan werkt weer. Scheelt toch ff gauw zo'n 650 euro

Vervangend onderdeel op voorraad

Vervangend onderdeel (QUOOKER REDUCEERVENTIEL) op voorraad en af te halen. Helaas bleek ik met bestellen net te laat want men is op vrijdagavond en zaterdag gesloten. Daarom kon ik het onderdeel pas maandag ophalen waardoor ik het hele weekend geen warm water had. Derhalve puntje aftrek.

Snel en correct

Super snel ontvangen

Zeer tevreden over de geplaatste bestelling. Makkelijk te vinden, schermen eenvoudig in te vullen en een snelle levering.

Accuraat en perfect

Snelle en accurate levering en nalevering.

Gemakkelijke website om je artikel op te zoeken. Snelle service !

snel geleverd

goede informatie

Top service en levering

Top service en levering tegen een zeer acceptabele prijs.

Ruim assortiment snelle levering

Ruim assortiment en snelle levering van onderdeel KWC Kraan. Prijs was wel hoog tov van andere aanbieder maar die had product niet op voorraad

Zeer snel en correct.

Ik had helaas een verkeerde maat opgegeven bij mijn bestelling. Zij hebben dit keurig voor mij opgelost

Probleemloze en snelle levering.

Een probleemloze snelle levering.

Makelijk besteld en snel geleverd

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK