Goede afhandeling van mijn bestelling

tevreden

Makkelijk te bestellen

Goed product

Gevonden wat ik zocht.

goed en snel

eerst heb ik met de telefoon iemand gesproken welk onderdeel ik moest hebben daarna snel opgezocht op de side de zelfde dag nog verzonden volgende uitgepakt en de kraan weer gemaakt 2 dagen werk belle uitzoeken en verzenden en maken gaat heel snel

Correcte en snelle levering

Goed product zoals beloofd

Goed product geleverd zoals beloofd en snel!!

Bestelling snel en correct geleverd

Het begint bij een groot assortiment dat goed te vinden is op toegankelijke site. Vandaag besteld, morgen geleverd wordt waar gemaakt.

Overzichtelijke site voor onderdelen

Voordelig om niet volledige onderdelen te hoeven kopen maar die materialen die vervangen moeten worden.

top

topo

Slechte customer service desk

Duurde lang voordat mijn bestelling er was. Toen ik bij de helpdesk vroeg of er iets mis was gegaan kreeg ik een antwoord of ik de bestelling al niet had ontvangen en zelf stuk had gemaakt...

Snelle verwerking

Makkelijk besteld, snelle levering. Een 10 zou kunnen als de verzendkosten wat lager zouden zijn.

Prima snel geleverd

Niks op aan te merken!

Soepel bestel proces. Snelle levering. Goeie prijs!

prima geregeld

Snel, prijs prima, goed product!!

Positieve ervaring, goed product, snelle levering!

Vakkundig geholpen, maakt beloftes waar

Ik had een onderdeel nodig voor onze keukenverlichting en ben keurig geadviseerd, beloofde levertijd keurig na gekomen.

Perfecte verzending

Perfecte verzending.

Vlotte levering

Alles prima snel geleverd

Prima bedrijf

Het gekochte artikel werkt naar behoren

Wij wachten al een week op het onderdeel

Snap het niet volgens ons vlot verzonden, Post nl is een drama!

Bestelling en bezorging prima verlopen. Een gemiste kans is m.i. Het niet aangeven wat het linker en wat het rechter onderdeel was. Jammer, het was dan veel eenvoudiger geweest om te monteren. Verder tevreden over de snelheid van bezorgen.

Lekker duidelijk

Overzichtelijke site met veel onderdelen inclusief nummers. Met instructies hoe te vervangen zou helemaal top zijn.

Perfect geregeld.

Bestelling gedaan en op een zeer nette manier geleverd en behandeld. Fantastisch

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK