Ik zocht een kraan voor mijn Floww combinatie. Ik kwam via Google op de site van vervangingsmarkt maar mijn kraan stond er niet tussen. Wel reparatiesets, maar geen complete kraan. Één telefoontje en ze regelden een nieuwe kraan voor me. Ik miste nog wel een verloopstukje maar één mailtje en ze regelden ook dat even. Ik ben enorm onder de indruk van de service. Ongelofelijk.

Heldere web-site, snel geleverd en goede kwaliteit product

Zie boven

Snel en goed

Snel en goed

Prima geholpen

We wisten niet precies welke afvoerplug we nodig hadden en na een telefoontje kregen we goed advies.

Na een iets te lang wachten toch ontvangen.

Na een tijdje wachten hebben wij alles goed ontvangen, waarvoor dank. Dierkens Nestor

Prima service en snelle levering!!

Product werd snel geleverd tegen een prima prijs!!

lang gezocht bij jullie gevonden

prima kwaliteit voor een redelijke prijs

Vlot, snel en het goede geleverd

Het goede onderdeel is geleverd met goede beschrijving.

Snelle levering en superfijn verpakt

Gewoon uitstekend, terugkoppeling en info.

Fijn om alles wat nodig is in één doosje te ontvangen, zelf de benodigdheden voor montage. Helemaal top.

Wat je ook nodig hebt, binnen enkele dagen binnen, super.

Bestellen zonder zorgen!

Prima website en de artikelen zijn gemakkelijk te vinden. Alles was netjes afgehandeld en geleverd. Artikel is inmiddels gemonteerd en naar wens. Zeer goede ervaring!

Snelle levering en prima kwaliteit

Prima communicatie en de materialen waren snel binnen. De geleverde materialen waren erg goed verpakt en van een goede kwaliteit.

Tot in de detail perfect

Geweldig precies opmaat

Precies en snel geleverd wat besteld was

Onderdelen snel gevonden op internet en super makkelijk besteld en geleverd gekregen

Goede service.

Zowel bij het zoeken van items advies bij keuzes en de levering hiervan is als prettig ervaren!

Super assortiment en perfecte levering

Vriendelijk en heel behulpzaam

Idem

Snel en goedkoop, maar helaas kocht ik het verkeerde

Ik zocht een onderdeel van een gootsteen afvoer. Dacht het juiste te hebben geselecteerd, maar paste helaas niet. Een uitgebreidere omschrijving met afmetingen en artikelen waar het bij hoorde zou geholpen hebben dit te voorkomen. Ik moest nu gokken en helaas geen succes

perfect zoal het hoort

perfect zoals het hoort

Prima snelle service

Prima service en ruime keuze

Zeer goede service!

Erg meegedacht om mijn probleem op te lossen.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK